banner
banner

Η Αιγιάλεια… στην FOODEXPΟ 2017

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

To Επιμελητήριο Αχαΐας για μία ακόμα φορά συμμετείχε στην FOODEXPΟ, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18 – 20 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO Αθήνα. Μάλιστα, είχε τρεις χώρους στο hall 1 και στο hall 4 στην «Οινοτέλεια», στα οποία συμμετείχαν οι εταιρείες της Αχαΐας.

Ανάμεσά τους και Αιγιώτικες όπως το «Κτήμα Κούκος», η «Οινοφόρος» του Άγγελου Ρούβαλη. Εκεί ήταν και το περίπτερο της «ACHAIATASTE», η οποία προέβαλε την έκθεση «Θησαυροί της Αχαΐας» με τίτλο, Achaia Fest (11-15/5/2017), καθώς και το περίπτερο της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου με brandname «ACHAIA VALUES». Εκτός των επιχειρήσεων αυτών και των φορέων, δυναμικό «παρών» έδωσε η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών με το δικό της περίπτερο, προβάλλοντας την μαύρη κορινθιακή σταφίδα «Βοστίτσα» και το παρθένο ελαιόλαδο «Ελίκη», η εταιρεία «CAVINO» αλλά και η οινοποιία «RΙRΑ» με έδρα στην Αρραβωνίτσα.

Η κ. Νόρα Νικολοπούλου, η οποία εκπροσωπούσε το Επιμελητήριο στην έκθεση, συναντήθηκε με 18 σημαντικούς ξένους αγοραστές, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για διαφορετικά προϊόντα της Αχαΐας για τα οποία θα ενημερωθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου τα οποία δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους κλάδους. Τόσο η συμμετοχή όσο και η προσέλευση ήταν αθρόα. Περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 87 χώρες σε όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν τη FOOD EXPO 2017 κατά τις πρώτες δύο ημέρες της λειτουργίας της! Συνεργάτης στην εν λόγω προσπάθεια δυναμικής παρουσίας της Αχαΐας στην έκθεση υπήρξε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr