Σε συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών το Επιμελητήριο

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Σε Στρογγυλή Τράπεζα στο Υπουργείο Εξωτερικών με θέμα τις Μεταφορές και τις Ενεργειακές Διασυνδέσεις της Πρωτοβουλίας Αδριατικής και Ιονίου συμμετείχε το Επιμελητήριο Αχαΐας, μετά από σχετική πρόσκληση από τον Πρέσβη Fabio Pigliapoco, Γενικό Γραμματέα της Πρωτοβουλίας Αδριατικής και Ιονίου μέλος του Φόρουμ Αδριατικής και Ιονίου, στο οποίο το Επιμελητήριο Αχαΐας έχει την προεδρία της Τράπεζας των Μεταφορών.

Από το Επιμελητήριο Αχαΐας, στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρός του Πλάτων Μαρλαφέκας και η Νόρα Νικολοπούλου καθώς και ο Κώστας Γιωτόπουλος από την Αναπτυξιακή.
Η εν λόγω συνάντηση συντονίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και παρουσιάστηκε πρόταση την οποία έχει προετοιμάσει το Επιμελητήριο Αχαΐας για διεύρυνση της σύνδεσης της Ασίας και ειδικότερα της Κίνας με την Αδριατική μέσω του λιμένος Πατρών αλλά και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα συζητήθηκε εκτενώς η χρησιμότητα της χρήσης αερίου στις μεταφορές με παρεμβάσεις εκπροσώπων των σχετικών οργανισμών και φορέων (ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, Οικονομικών Οργανισμών, κ.ο.κ.).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr
[metaslider id=37366]