background img
banner
banner

Δυναμική Συμμετοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Ακράτας στις «γιορτές Εθελοντισμού»

Στη μεγάλη Γιορτή της Αιμοδοσίας στην Πάτρα για τα συμμετέχοντα σχολεία του νομού την Τρίτη 30 Μαΐου συμμετείχε και το 2ο δημοτικό σχολείο Ακράτας. Το σχολείο, έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν με έργα του και την παρουσίαση δρώμενου από τους μαθητές της Ε΄ και της Στ΄.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το τμήμα Αγωγής Υγείας του ν. Αχαΐας βράβευσε το Σχολείο για το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας (τον Απρίλιο συγκέντρωσε 30 φιάλες αίμα), το Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων για τη στήριξη και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αιγιάλειας «Ο Δεσμός» για τη συνεργασία. «Μου έκανε εντύπωση το σχολείο της Ακράτας για τη συνέργεια που επέδειξε στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Φορείς, αθλητικές ομάδες και νέοι άνθρωποι στήριξαν την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαγγέλης Πασσάς, Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης του ν. Αχαΐας στην εκδήλωση.

“Με αυτή τη «συνέργεια» προχωράμε δυναμικά”, αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου κ. Αναστασία Ευσταθίου. και συνεχίζει: “συγχαίρουμε τους δασκάλους Πάνο Βασιλόπουλο και Αλεξάνδρα Τσοκανά για την παρουσίαση του προγράμματος, τους μαθητές του σχολείου μας για την άψογη συμπεριφορά τους, την πρόεδρο Κατερίνα Παππά και τα μέλη του Δ.Σ. για τη δράση εθελοντισμού, που αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Υπενθυμίζουμε τις άλλες δύο σημαντικές βραβεύσεις που μας έκαναν περήφανους. Στο σκακιστικό διαγωνισμό με 2 χρυσά μετάλλια για μαθητές μας στο «Σήμαντρον» την Κυριακή 28 Μαΐου. Το σχολείο μας συμμετείχε, τέλος, στην Τρελή Ολυμπιάδα στο Αίγιο και στην 1η Ποδηλατοδρομία Ακράτας με τίτλο “Enjoy the ride” με πολλές δράσεις για το περιβάλλον. ”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr