background img
banner
banner

Τοποθετήθηκαν κάγκελα στην Αλυκή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στην παραλία της Αλυκής Αιγίου, προχώρησε προσφάτως ο δήμος Αιγιαλείας με μέριμνα της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων. Ο σκοπός δεν είναι άλλος από την προστασία των λουομένων από τα διερχόμενα οχήματα, αλλά και η αποφυγή στάθμευσης που πολύ συχνά δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα στην πιο πολυσύχναστη παραλία τού Αιγίου.

Η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, οργανώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την Αλυκή που, και φέτος, είναι βέβαιο ότι καθημερινά θα δέχεται πλήθος επισκεπτών. Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, ικανοποιώντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας, και θεωρώντας και η ίδια αναγκαίο να τοποθετηθεί κάγκελο κατά μήκος του δρόμου στην πλαζ της Αλυκής από το πρώτο κατάστημα μέχρι το τελευταίο, μερίμνησε ώστε να τοποθετηθούν εγκαίρως τα προστατευτικά κάγκελα. Όπως ανέφερε στο “protionline.gr”, ΄΄είναι γεγονός ότι, ειδικά σε ορισμένα σημεία, τα αυτοκίνητα περνούν σχεδόν… πάνω από τις ξαπλώστρες, άρα κρίθηκε απαραίτητη για λόγους ασφαλείας η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο δεν θα παρεμποδίζεται το παρκάρισμα και θα διεξάγεται ομαλά η κυκλοφορία. Έτσι, η δημοφιλής παραλία του Αιγίου και θα είναι προσβάσιμη και ασφαλής για τους επισκέπτες της΄΄.

Να σημειωθεί ότι σχετική απόφαση είχε λάβει και το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου. Τα κάγκελα είναι ανοξείδωτα, έχουν μήκος 150 μέτρα, έχουν ένα μέτρο κενό ανάμεσά τους και το κόστος τους, όπως έκανε γνωστό η κ. Ψυχράμη, ερωτηθείσα σχετικά, ανήλθε σε 2.200 ευρώ περίπου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr