background img
banner
banner

Δεν βγήκαν τα απορριμματοφόρα

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Συνάντηση είχε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου, ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Σταυρόπουλος, που έχει ορισθεί από το Δήμαρχο υπεύθυνος για την καθαριότητα με τα Σωματεία των εργαζομένων στο Δήμο Αιγιάλειας.

Θυμίζουμε ότι η Πέμπτη ήταν ημέρα απεργίας, λόγω του θέματος που έχει προκύψει με τις απολύσεις των συμβασιούχων. Ο Φάνης Σταυρόπουλος συναντήθηκε στις 11 το βράδυ σε μία προσπάθεια να πεισθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, να διακόψουν την αποχή από τα καθήκοντά τους, πριν ο Δήμος κατακλυστεί από τα σκουπίδια σε μία περίοδο που λόγω ζέστης είναι αυξημένος ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πείστηκαν οι μόνιμοι, αλλά αντέδρασαν οι συμβασιούχοι με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα να καθηλωθούν στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Μεγάλο πρόβλημα πλέον, υπάρχει με τα σκουπίδια στο Αίγιο και στη Δυτική Αιγιάλεια, ενώ στην Ανατολική Αιγιάλεια τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού το τμήμα Καθαριότητας λειτούργησε τις προηγούμενες ημέρες με προσωπικό ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ νέες κινητοποιήσεις για τους συμβασιούχους των δήμων αποφάσισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ με στάσεις εργασίας και 24ωρη πανελλαδική απεργία, την ερχόμενη Πέμπτη που η Κυβέρνηση καταθέτει τη Νομοθετική ρύθμιση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr