background img
banner
banner

Ο Α.Σ. Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στην συγκέντρωση για την ανεργία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», με ανακοίνωσή του, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων και την απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου να διοργανώσουν και να ηγηθούν στην κινητοποίηση και πορεία από την Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα έως την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην ανεργία, που πλήττει μεγάλα τμήματα εργαζόμενων και κοινωνικών στρωμάτων, ειδικά με μεγάλη ένταση στην νεολαία.

Παράλληλα θα διατυπωθούν τα αιτήματα για τη διεκδίκηση συγκεκριμένων μέτρων κατά της ανεργίας, αλλά και για τη δημιουργία, στελέχωση και υποστήριξη υποδομών (όπως κρατικοί παιδικοί σταθμοί, σχολεία, νηπιαγωγεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, υποδομές μεταφορών, φυσικών πόρων κ.ά.).

΄΄Καλούμε την αθλούμενη νεολαία και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην κινητοποίηση για την ανάδειξη του προβλήματος της ανεργίας και των ελλείψεων στις υποδομές της Πολιτείας και συμμετέχουμε στην πορεία την Κυριακή 25 Ιουνίου και στη συγκέντρωση στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, διεκδικώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και της αξιοπρέπειας της ζωής κάθε πολίτη΄΄, αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση, προσθέτοντας: ΄΄Η εργασία και ο αθλητισμός, αλλά και η διατήρηση των υποδομών της Πολιτείας αποτελούν κοινωνικά αγαθά που πηγάζουν και έχουν ευθεία και άμεση αναφορά σε όλους τους πολίτες και ιδίως στη νεολαία και για το λόγο αυτό θα πρέπει να διασφαλίζονται από την Πολιτεία και το Κράτος για όλους΄΄.

Για σχετικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τον κ. Άγγελο Μουρίκη, τηλ.: 2691500038 και 6938431152.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr