background img
banner
banner

Νέα όψη, νέα προοπτική…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα έχουν αποκτήσει το τελευταίο διάστημα οι αθλητικοί χώροι στην Δυτική Αιγιάλεια, μετά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και τα έργα της δημοτικής αρχής. Τα άλλοτε εγκαταλελειμμένα γήπεδα έχουν αναμορφωθεί πλήρως, δίνοντας αναπτυξιακή προοπτική στην ευρύτερη περιοχή.

Μιλώντας στο “protionline.gr”, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας Μιχάλης Κυριακόπουλος, αναφέρεται στην σημαντική δουλειά από πλευράς Νομικού Προσώπου του δήμου και την τάξη υπό την οποία λειτουργούν οι αθλητικοί χώροι.

Άβυθος, Καμάρες, Δημητρόπουλο, Ζήρια

Όπως έκανε γνωστό, στο γήπεδο της Αβύθου έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις, τόσο στους εξωτερικούς χώρους όσο και στα αποδυτήρια, με ελαιοχρωματισμούς, αντικατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων, επισκευές σε πόρτες κ.ο.κ. Επίσης, έγινε και καθαρισμός στον περιβάλλοντα χώρο και επανασπορά χόρτου με μεγάλη επιτυχία. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο μπάσκετ, είχε ξεκινήσει πέρυσι και είχε κατασκευαστεί νέος τάπητας, ενώ φέτος ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν και στο γήπεδο Καμαρών με επανασπορά χόρτου και καλλωπισμό, καθώς και έργα στα αποδυτήρια. Εντυπωσιακές είναι οι αλλαγές και στο γήπεδο Δημητρόπουλου, εκεί όπου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιδημάρχου, απονεμήθηκαν τα εύσημα και από τους υπευθύνους του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες. Τα αποδυτήρια βάφτηκαν, το χόρτο επανήλθε, έγινε καθαριότητα στον χώρο, ενώ η γενική κατάσταση του γηπέδου είναι άριστη. Βελτιώσεις έγιναν ακόμη και στο γήπεδο Ζήριας.

Παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόγγου

Στα σχέδια είναι τώρα εργασίες και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόγγου στην οδού Ευκαλύπτου, όπου άμεσα θα αρχίσουν να φτιάχνονται τα γήπεδα τέννις και μπάσκετ, ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Χρήστο Σπηλιωτόπουλο και για το 5Χ5, όπου σύντομα αναμένεται να εγκατασταθεί τεχνικό συνεργείο. ΄΄Οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι αρκετά παλιές και χρειάζονται τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις΄΄, σχολίασε ο κ. Κυριακόπουλος, μη παραλείποντας να αναφερθεί στη συμβολή του πρόεδρου του Νομικού Προσώπου που αμέσως έθεσε σε προτεραιότητα τις εργασίες στα γήπεδα, αλλά και του αντιπροέδρου πλέον Περικλή Παπαγιαννακόπουλου. Επίσης, ο αντιδήμαρχος Δυτ. Αιγιάλειας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του κ. Σπηλιωτόπουλου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Παναγιώτη Ανδριόπουλο και το εργατικό προσωπικό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr