background img
banner
banner

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία των πολιτών

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΡΑ

Απάντηση σχετικά με την δημοσιοποίηση των ανακοινώσεων συλλόγων μέσω των οποίων εκδηλώνεται η ανησυχία για το θέμα με τα σκύρα και τους ενδεχόμενους φόβους για αμίαντο, έδωσε ο δήμος Αιγιαλείας. Προς ενημέρωση των πολιτών, ξεκαθαρίζει ότι, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις επίσημες μετρήσεις, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία των πολιτών, την οποία ο δήμος περισσότερο από κάθε άλλον προασπίζεται.

Όπως κάνει γνωστό, αν και δεν ήταν στον τομέα ευθύνης του, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία και την κατασκευάστρια εταιρεία-και μάλιστα πριν την εκφόρτωση των υλικών-όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας από 19/5 μέχρι και 29/5/2017 που αφορούσαν το φορτίο από τα πλοία Rukia 1 και Rukia 2, τα αποτελέσματα των οποίων επρόκειτο να παρουσιάσει χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σημειώνει ακόμη πως ΄΄όλες οι παραπάνω καταγγελίες έχουν απαντηθεί δια μέσω του τοπικού Τύπου, τόσο από την αρμόδια υπηρεσία όσο και από την κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ υπάρχει και σχετική βεβαίωση από το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης Λευκωσίας. ΄΄Οποιαδήποτε ανακίνηση και αναπαραγωγή του παραπάνω θέματος μόνο λόγους δημοσίου συμφέροντος δεν εξυπηρετεί΄΄, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr