background img
banner
banner

Μία λαμπρή γιορτή για τους εμπόρους!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με την δέουσα επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, η ετήσια εορτή τού Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Ήταν μία ημέρα ξεχωριστή για τους εμπόρους τής πόλης που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές, σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για το εμπόριο και την τοπική οικονομία…

Το πρωί, οι έμποροι και οι προσκεκλημένοι τους, παρευρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε μετ’ αρτοκλασίας, στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Μετά το τέλος της δοξολογίας, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, δέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον εσωτερικό χώρο (α΄ όροφος) του café «Del Mar», στην παραλία Αιγίου, εκεί όπου προσφέρθηκαν καφές και νόστιμα γλυκίσματα.

Το κατάστημα δεν άργησε να γεμίσει ασφυκτικά, με τον πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, να υποδέχονται τους καλεσμένους τους σε θερμό κλίμα, με έναν… αέρα ανανέωσης να είναι αισθητός, αφήνοντας στο παρελθόν ό,τι δυσάρεστο έπληξε το κύρος τού ιστορικού Συλλόγου. Σε αυτή την ιστορικότητα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος στην σύντομη ομιλία του, ευχαριστώντας τους παριστάμενους, αλλά και κυρίως τα μέλη του Συλλόγου που δηλώνουν «παρών» στον Σύλλογο. Συγκεκριμένα, όπως είπε μεταξύ άλλων, ΄΄η δύναμή μας, είσαστε εσείς. Κι αν έχουμε καταφέρει κάτι τέσσερις μήνες τώρα, είναι γιατί εσείς είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε αυτούς που στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου, που μας επισημαίνουν τα λάθη μας και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Ευχαριστούμε αυτούς που μας στηρίζουν ηθικά και υλικά΄΄.

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Αρβανίτη

Μάλιστα, μιλώντας για υλική βοήθεια, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά την κ. Ελένη Αρβανίτη, κόρη του βιομηχάνου Κωνσταντίνου Αρβανίτη, για την ποικιλόμορφη στήριξη στον Σύλλογο, αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, παραδίδοντάς της τιμητική πλακέτα σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για τον αείμνηστο πατέρα της, την οποία η ίδια παρέλαβε, εμφανώς συγκινημένη. Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, αν και απών, εκπροσωπείται επάξια από τις κόρες του Ιζαμπέλα και Ελένη Αρβανίτη, τονίζοντας πως η προσφορά τους βοήθησε τον Σύλλογο να κρατήσει τις πόρτες του ανοιχτές. Σημείωσε ακόμη πως το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Αρβανίτη είναι «φωτεινό» για τον εμπορικό – επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, αφού ήταν ένας εύστροφος και διορατικός επιχειρηματίας που τίμησε τον τόπο του. Στο μεταξύ, η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, Μαίρη Χρονοπούλου, έκανε μία αναφορά στη ζωή και το έργο τού Κωνσταντίνου Αρβανίτη.

Το «παρών» από πλήθος προσκεκλημένων

Την εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Ανδρέας Ριζούλης και Ιάσων Φωτήλας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Νίκος Κοτρωνιάς, οι διοικητές των Τμημάτων της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ. Ελλάδος Ηλίας Παυλίδης και ο γεν. γραμματέας Γιώργος Μαραγκός, ο αναπλ. γεν. γραμματέας Σπύρος Σπυρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Μαρία Μπιρπανάγου και Χρήστος Γούτος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών Νίκος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης – Αναψυχής Στράτος Βαρδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Ανδρέας Σοφέτης και τα μέλη Γιώτα Γκρέμου και Θόδωρος Κούρτης, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα, ο πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Βασίλης Σταθακάρος, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θόδωρος Στεφανίδης, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου Κώστας Λαουρδέκης, εκπρόσωποι Συλλόγων, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος και Αλέξανδρος Μανωλόπουλος αντίστοιχα, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Καπνοπωλών και Περιπτερούχων και ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Μπρούμας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ταξί Αιγίου και Περιχώρων Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας Παρασκευάς Σπυρόπουλος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Χρήστος Κιλιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, ο γραμματέας της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Κίνησης Πάνος Γεωργακόπουλος που ήταν και τελετάρχης της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής κ.ά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr