background img
banner
banner

Μοίρασαν την επιχορήγηση για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η B΄ κατανοµή τακτικής επιχορήγησης 2017 στις δύο Σχολικές Επιτροπές του ∆ήµου Αιγιαλείας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, πραγματοποιήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας. Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται σε 127.758,07 € και έχει πιστωθεί σε τραπεζικό λογαριασµό του ∆ήµου Αιγιαλείας.

Με βάση την εισήγηση της αντιδηµάρχου και προέδρου της ∆ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας Αιγιαλείας, Βάσως Ψυχράµη και την απόφαση της ∆.Ε.Π. το συνολικό ποσού των 127.758,07 € πρέπει να κατανεμηθεί στις σχολικές επιτροπές ως εξής:

  • 72.920 € στο Ν.Π.∆.∆. µε την επωνυµία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου Αιγιαλείας» για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών µονάδων Α/βάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Αιγιαλείας. Στο αναφερόµενο ποσό συµπεριλαµβάνεται και η αποζηµίωση των σχολικών τροχονόµων που ανέρχεται στο ποσό των 7.920 € και αφορά τους µήνες (Απρίλιο, Μάιο και µισό δεκαπενθήµερο του Ιουνίου).
  • Επίσης, το ποσό των 54.838,07 € στο Ν.Π.∆.∆. µε την επωνυµία: «Σχολική Επιτροπή ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου Αιγιαλείας» για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών µονάδων Β/βάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Αιγιαλείας.

Μετά από διαλογική συζήτηση, το Δημοτικό Συμβούλιο οµόφωνα αποφάσισε να υιοθετήσει την εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου και της Δ.Ε.Π.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr