background img
banner
banner

Εκδρομή στην Λακωνία

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διήμερη εκδρομή στην νότια Πελοπόννησο και ειδικότερα στην περιοχή της Λακωνίας, πραγματοποιεί στις 24 και 25 Ιουνίου, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Απευθύνει δε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους.

΄΄Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε την άγρια ομορφιά της Λακωνικής Μάνης και να θαυμάσουμε από κοντά τις μοναδικές καστροπολιτείες της. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο βασίλειο των Παλαιολόγων το Μυστρά, επίσκεψη και διαμονή στην πανέμορφη Μονεμβασία, βαρκάδα στα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους Σπήλαια της Δυρού, επίσκεψη και χαλάρωση-μπάνιο στο γραφικό Γύθειο΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 60 €. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τα κύρια γεύματα καθώς και τα εισιτήρια εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους, γεωλογικά πάρκα κ.λπ., η είσοδος στους οποίους είναι προαιρετική. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα, μέχρι 16 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 6944208647 (Μιχάλης Ψύχας) και 6979531919 (Αγγελική Καβαλλιεράτου).

Επισημαίνεται ότι, για την κράτηση θέσεων, την οριστική διαμόρφωση του προγράμματος των επισκέψεων και ιδίως για την τακτοποίηση της διαμονής τους σε ξενοδοχείο της περιοχής, είναι αναγκαία η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και η καταβολή προκαταβολής 20 €. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στο κατάστημα «fantasy» Μητροπόλεως 24.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr