background img
banner
banner

“Στο τέλος θα νικήσει το καλό” | ΦΩΤΟ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. Τ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πιστός στο ραντεβού του με τους δημοσιογράφους, έφτασε στο Long Beach χθες το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου και πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Αιγιάλειας είχε μία ώρα αργότερα (20:30) προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση, με επίσημο προσκεκλημένο τον βουλευτή της Α’ Αθήνας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αλλά και αργότερα στην πολιτική του ομιλία ο κ. Κικίλιας έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει Κυβέρνηση.

Τον Βασίλη Κικίλιας υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος, ο οποίος τόνισε πως, η Οργάνωση δουλεύει ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στην περιοχή.

“Θα παίξουμε βασικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Αιγιάλειας, ως πρώτη δύναμη”, είπε ο κ. Σταθακάρος.

Στα βασικά σημεία των ερωτήσεων που του τέθηκαν απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας λέγοντας: “Ζούμε σε ανορθόδοξες εποχές, είναι τιμή μου που με καλέσατε. Η καρδιά της πολιτικής μας είναι στο άλλο άκρο από αυτή την ΣΥΡΙΖΑ – ΑνΕλ. Πρέπει να μειωθεί η φορολογία, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να ξαναπαράξουμε πλούτο.”

Και συνέχισε: “Εσείς στην Αιγιάλεια έχετε συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά βιώνετε τη βαριά φορολογία ακόμα και στα προϊόντα που παράγετε, όπως το κρασί και η σταφίδα.
Είμαστε ενάντια στην κακή μορφή κρατισμού. Αυτοί εξελέγησαν γιατί υποσχέθηκαν το σκίσιμο των μνημονίων και τώρα τα υπογράφουν δυο – δυο. Τα κάνουν όλα για να παραμείνουν στις καρέκλες τους.”

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε πολύ δραστήρια την Τοπική Οργάνωση και τόνισε ότι σήμερα που έχουν ξεχωρίσει οι διαχωριστικές γραμμές πρέπει να λέμε αλήθεια στον κόσμο και να είμαστε αξιόπιστοι.

Σε ερώτηση αν βλέπει πρόωρες εκλογές, απάντησε πως είναι απαίτηση της κοινωνίας αφού η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να συναινέσει με αυτούς που υφάρπαξαν την ψήφο, εκβιάζοντας με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2014.

Στην ερώτηση με ποιούς θα συμπορευτείτε προεκλογικά ή μετεκλογικά ο κ. Κικίλιας απέφυγε να αναφερθεί σε άλλα κόμματα και απάντησε “με την κοινωνία που παράγει”.
Σε ερώτηση αν θα στηριχθούν δεξιοί υποψήφιοι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, απάντησε: “Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, αλλά έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια ανοίγματος στην κοινωνία.”

Στην ερώτηση πως είναι δυνατόν να μειωθεί η φορολογία, όταν συνεχώς ζητάμε δανεικά, αναφέρθηκε στην περίοδο Σαμαρά με συγκεκριμένα παραδείγματα, όπως τον ΦΠΑ στην εστίαση.
Επέμεινε στη μείωση της σπατάλης του κράτους και όταν ρωτήθηκε πως θα ξεπεράσουμε την αστάθεια των ελληνικών Κυβερνήσεων, αφού το 2020 έχουμε πάλι εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε με νόημα “Στο τέλος, πάντα κερδίζει το καλό. Θα μετρηθούμε και οι δύο όταν θα έρθει η ώρα”, εννοώντας πως το κακό είναι η σημερινή Κυβέρνηση.

Ακολούθησε λίγο αργότερα στο χώρο δεξιώσεων του Long Beach η πολιτική του ομιλία,όπου πάνω – κάτω, αναφέρθηκε στα παραπάνω και είχε την ευκαιρία να έχει εγκάρδια συνομιλία με πολλά από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Φεύγοντας ο κ. Κικίλιας, έλαβε αναμνηστικά δώρα το λεύκωμα για το Αίγιο, ένα μπουκάλι κρασί και ροδοζάχαρη.

Το παρών στον κατάμεστο χώρο του Long Beach έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, οι πρώην βουλευτές Νατάσα Ράγιου, Θανάσης Νταβλούρος και Νίκος Οικονομόπουλος, οι πολιτευτές Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Άγγελος Τσιγκρής, Ελένη Πανίτσα, Έλενα Κονιδάρη και Γεωργία Ντάτσικα.

Επίσης, οι πρώην Δήμαρχοι Στάθης Θεοδωρακόπουλος, Αποστόλης Καραφωτιάς και Ανδρέας Βαρνακιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Γ. Χριστόπουλος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Γούτος, Βασίλης Θ. Χριστόπουλος, Στράτος Βαρδάκης και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και οι πρώην όπως ο Σταύρος Λυριντζής, η Μαρία Μπιρπανάγου και ο Πάνος Γούσας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr