background img
banner
banner

Αποφάσεις ταυτόσημες με την βούληση των κατά τόπους κοινωνιών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μία σειρά αποφάσεις με γνώμονα την βούληση των τοπικών κοινωνιών και τα οφέλη για τους κατοίκους, έλαβε κατά την προχθεσινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Βασίλη Χριστόπουλου. Τα θέματα που εγκρίθηκαν ομόφωνα, είχαν να κάνουν κυρίως με τοποθέτηση πινακίδων και καθρεπτών για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας, με την κοπή δέντρων, καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, αποφάσισε την παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οδών στην περιοχή της παραλίας Συλιβαινιωτίκων Δ.Ε. Ακράτας, την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω αποκλεισμού τμήματος της Επαρχιακής οδού Σελιανιτίκων – Νερατζιών στην Χ.Θ 94+780 της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Πατρών, την χορήγηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Πλάτωνος στο Αίγιο, την τοποθέτηση κοίλου κατόπτρου επί της συμβολής της οδού Αγίας Κυριακής με ανώνυμο οδό στο Αίγιο, την μονοδρόμηση της παρόδου της οδού Λυσιμαχείας προς την οδό Κοντοπούλου στο Αίγιο, την τοποθέτηση κιγκλιδώματος στην πλαζ Αλυκής, την ασφαλτόστρωση των οδών Δημοτικού Σταδίου, Ευτέρπης και Τερψιχόρης στο Αίγιο και την τοποθέτηση καθρέπτη σε διασταύρωση στον οικισμό Αβύθου της Δ.Κ. Ροδοδάφνης.

Ακόμη, θετική ήταν η απόφαση για την κοπή τριών δένδρων στην πλατεία Καΐλα της Νικ. Πλαστήρα και στην Τ.Κ. Κούμαρη διότι με τις ρίζες τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Επίσης, αποφασίστηκε η τοποθέτηση πινακίδας αδιεξόδου στην Τ.Κ. Ελίκης, ενώ αναγκαία κρίθηκε η μίσθωση ιδιωτικού χώρου για χρήση χώρων στάθμευσης στην Τ.Κ. Σελιανιτίκων.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr