background img
banner
banner

Συνεργασία Μητροπολίτη -Εμπορικού Συλλόγου

ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ

Έκτακτη συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και του προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλου, στα γραφεία της Επισκοπής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αναφορά έγινε στην γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που χοροστάτησε σαν επίσημος προσκεκλημένος του Συλλόγου στην Θεία Λειτουργία και στην Αρτοκλασία που τελέσθηκαν, δίδοντας την δέουσα λαμπρότητα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την λύπη του που πολλοί έμποροι αλλά και κάποιοι επίσημοι καλεσμένοι του Συλλόγου δεν μπόρεσαν να εκκλησιαστούν λόγω μιας μικρής «κακής συνεννόησης» με τους υπεύθυνους του Ιερού Προσκυνήματος.

Επίσης, παραδόθηκε αυτοπροσώπως και το υπόμνημα του Εμπορικού για την επαναλειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας. ΄΄Ο Μητροπολίτης είναι καταρχήν θετικός στο αίτημα όλων των Εμπόρων και πολλών πιστών για άνοιγμα κάθε Κυριακής της Αγίας Τριάδος και περιμένουμε με ανυπομονησία τις τελικές αποφάσεις του!΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου. Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερες δράσεις και συνεργασίες μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης και του Εμπορικού Συλλόγου!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr