background img
banner
banner

Ξεσηκώνονται οι συνταξιούχοι!

Στους… δρόμους βγαίνουν για μία ακόμη φορά οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την εξαντλητική πολιτική της κυβέρνησης και στα όσα περιλαμβάνει το 4ο Μνημόνιο που ψηφίστηκε στην Βουλή. Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγίου προτίθεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στην Αθήνα, εκφράζοντας την αγανάκτηση των συνταξιούχων της περιοχής.

Όπως τονίζει, ΄΄οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές Ομοσπονδίες ΙΚΑ- ΝΑΤ- Δημοσίου- ΟΣΕ- ΕΛΤΑ- ΠΟΣΕ- ΟΑΕΕ- Π.Σ. Δικηγόρων, αποφάσισαν να απαντήσουν στο 4ο μνημόνιο που ψήφισαν στην Βουλή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με πανελλαδικές συγκεντρώσεις όλων των συνταξιούχων. Η κυβέρνηση, υλοποιώντας τις απαιτήσεις του ΣΕΒ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ., για αύξηση των κερδών των πολυεθνικών/ ομίλων, για συνεχή ληστεία του λαού και των συνταξιούχων, ξεζουμίζει το λαό, αρπάζει τις συντάξεις για να τις παραχωρήσει σαν κίνητρο σε όλους εκείνους τους αποκαλούμενους επενδυτές, που αποζυμούν τον πλούτο του τόπου και ληστεύουν τον λαό΄΄.

Επιπλέον, το Σωματείο προσθέτει: ΄΄Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε ούτε τον τελευταίο νόμο ούτε τους προηγούμενους που πετσοκόβουν τις συντάξεις μας. Καμία ανοχή στα μέτρα της κυβέρνησης. Να τελειώνουμε με τις αυταπάτες, τον εφησυχασμό, την αδιαφορία, την απογοήτευση, το φόβο. Συμμετέχουμε μαζικά στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη 15 Ιούνη. Δηλώστε έγκαιρα θέσεις στο τηλ. 6973737624, στον πρόεδρο του Σωματείου μας. Το λεωφορείο για την μετάβαση στην Αθήνα, είναι δωρεάν΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr