background img
banner
banner

Χρήσιμες επαφές στην Ιταλία! | ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡ. ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΡ. ΒΑΡΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 17ου Φόρουμ Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίων Νήσων στις όποιες συμμετείχε και το Επιμελητήριο Αχαΐας. Μεταξύ των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου, συμμετείχαν ενεργά από την Αιγιάλεια, ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ Αριστείδης Τηλιγάδης, ο οποίος θα προήδρευσε στην τράπεζα συνεδριάσεων, με θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών και ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, προεδρεύοντας στην τράπεζα συνεδριάσεων, με θέματα Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Το Φόρουμ, στο οποίο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων από Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Σερβίας, πραγματοποιήθηκε από 7 έως 10 Ιουλίου στην Pescara της Ιταλίας και συνδιοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας και αρκετών επιχειρηματικών ακόλουθων άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Η συνάντηση έδωσε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες Φορείς να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για τη σύναψη διεθνών συνεργασιών και ωρίμανση συνεργασιών στα πλαίσια της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου. Παράλληλα συνεδρίασαν και ομάδες εργασίες σχετικά με την Μπλέ Ανάπτυξη, την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, το Ποιοτικό Περιβάλλον, την Γεωργία, την Επικοινωνία και Ανάπτυξη.

Για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερες συναντήσεις από τους κ. Τηλιγάδη και Βαρδάκη, με εκπροσώπους του Τουρισμού, Πρακτορείων Ταξιδίων και διεθνών ξενοδοχειακών μονάδων, όπου δόθηκαν αναλυτικά πολιτιστικά και πολεοδομικά στοιχεία, για την ανάπτυξη επενδύσεων στην Αιγιάλεια από κάθε ενδιαφερόμενο!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr