background img
banner
banner

Μίσθωση λεωφορείου για την εκδήλωση με τον Βασίλη Κικίλια

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, μέσω ανακοίνωσής της, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, την προσεχή Δευτέρα 26 Ιουνίου, ώρα 8.30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Long Beach» στον Λόγγο Αιγιαλείας, σε πολιτική εκδήλωση – συγκέντρωση. Επίσημος προσκεκλημένος ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων αδυνατούν να μετακινηθούν με δικό τους μέσο, θα υπάρξει από την Τοπική Οργάνωση μισθωμένο λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει όσους επιθυμούν στο χώρο της συγκέντρωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση, αλλά και για την προμήθεια προσκλήσεων (τιμή 5 ευρώ) στα γραφεία της Οργάνωσης, καθημερινά από 19.30 έως 21.30 και στο τηλέφωνο 6937123148.

Επίσης, καθημερινά τις ίδιες ώρες, όσες και όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν ρουχισμό για τους πληγέντες από το σεισμό κατοίκους της Λέσβου, τον οποίο ρουχισμό η υπεύθυνη γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ο. κα Αλευρίτου και οι υπόλοιπες κυρίες της Οργάνωσής, θα παραδώσουν στην Κοινωνική Ιματιοθήκη, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr