background img
banner
banner

Όμορφες στιγμές για τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΓΕΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΝΕΜΕΛΟ»

Καλεσμένοι σε γεύμα στο εστιατόριο «Ανέμελο» από τους ιδιοκτήτες Βασίλη και Βαγγέλη Ρουντζομάνη ήταν προχθές Δευτέρα 24 Ιουλίου, οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου. Η προθυμία και η ανάγκη των ιδιοκτητών να ικανοποιήσουν πλήρως τις επιθυμίες των εκπαιδευομένων ήταν εμφανής, καθώς αποχώρησαν οι πάντες με τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά με γεμάτα στομάχια από το νοστιμότατο γεύμα που απόλαυσαν!

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ., μέσω ανακοίνωσής τους, ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου από καρδιάς διότι με την προσφορά τους και την αγάπη τους για τα άτομα με ιδιαιτερότητες, ενθαρρύνουν το έργο του Ειδικού Κέντρου και βοηθούν στη βελτιστοποίηση των συνθηκών των “παιδιών” του.

Ευχαριστίες για την οικονομική στήριξη

Εν τω μεταξύ, το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου, μέσω δελτίου Τύπου, ευχαριστεί δημοσίως όλους τους πολίτες που βοηθούν στην υλοποίηση των σκοπών του Κέντρου με την οικονομική τους ενίσχυση. Το Δ.Σ. γνωρίζει ότι τα χρήματα αυτά συλλέχθηκαν από το υστέρημα των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων και βεβαιώνει όλους τους δωρητές ότι διαχειρίζονται με μοναδικό σκοπό την κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών των εκπαιδευομένων του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Στο Ειδικό Κέντρο προσέφεραν: Αναστασία Ηλιοπούλου 20€, Αικατερίνη Παναγιώτου 20€, Παρασκευή Ζηλάκου 10€, Μαρία Σπηλιώτη 10€ εις μνήμην συγγενών και φίλων. Παναγιώτα Χατζηπαρασκευά 180€ εις μνήμην Κων/νου, Γεωργίου, Τριαντάφυλλου, Ανανία και Αναστασίου. Ελευθερία Φρουζάκη 15€. Γιάννης Κοψιάς 15€, Γιώργος Κοψιάς 10€, Νίκος Αντωνόπουλος 10€, Γιώργος Μιλάκος 10€, Γεωργία Παπαγιαννοπούλου 20€ εις μνήμην Μαργαρίτας Ι. Παπαγιαννοπούλου. Παναγιώτης Οικονομόπουλος 250€. Κων/νος Κουβερτάρης 50€. Ζαχαρίας Μητρόπουλος 150€. Οικ. Δημητρίου Μασαούτη 40€ εις μνήμην Παναγιώτη Τσουμπού. Σωτήρης Νικολάου, Βασιλική Τσόγκα-Νικολάου, Παναγιώτης Πασχαλίδης, Κων/νος Τακφορίδης, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαρία Φαφούτη, Ηλίας Νικολάου, Νικόλαος Φωτογιαννόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος 520€ εις μνήμην Σπυρίδωνος Νικολάου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr