background img
banner
banner

Εκπνέει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα…

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ «ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΙΣ» ΑΙΓΙΟΥ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι την προσεχή Παρασκευή 14 Ιουλίου οπότε και λήγει η παράταση που έχει δοθεί στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων για να τα ασφαλίσουν. Όσοι στο μεσοδιάστημα δεν πρόλαβαν να καλύψουν αυτή την υποχρέωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα… Η ιδανική λύση για την άμεση και αξιόπιστη ασφάλιση του οχήματός μας είναι η «Εξασφάλισις»- Ένωση Ασφαλιστικών Γραφείων, που κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των ασφαλίσεων στην Αιγιάλεια, με συγκεκριμένες προτάσεις και προσιτές λύσεις για όλους!

Υψηλή ποιότητα -προσιτό κόστος

Οι ασφαλιστές- μέτοχοι της «Εξασφάλισις», Δημήτρης Τσουμπός, Κωνσταντίνος Ψαχούλιας και Φίλιππος Παπαδόπουλος, ανάλογα με τις δικές μας εξατομικευμένες ασφαλιστικές ανάγκες, μας παρέχουν ευρεία γκάμα καλύψεων ή και έτοιμων πακέτων που σχεδιάστηκαν για μας. Το γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 31 (τηλ. 2691068642, 2691061370), είναι δίπλα μας και μας δίνει την δυνατότητα να ασφαλίσουμε το όχημά μας στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες, έχοντας πάντα ως βάση, την υψηλή ποιότητα αλλά και το προσιτό κόστος.

Η «Εξασφάλισις» διαθέτει πολυμελή ομάδα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών, που μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Τα κύρια χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού γραφείου είναι σύγχρονα προϊόντα όλων των ασφαλιστικών εταιριών, οn line πληρωμές ασφαλίστρων, τμήμα έγκαιρης ειδοποίησης και ενημέρωσης των πελατών της για τις ανανεώσεις των ασφαλιστηρίων τους, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, καθώς και τμήμα ενημέρωσης νοσοκομειακών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων.

Η επιβολή προστίμων στα αναστάλιστα, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε μεγάλη σύγχυση και στην περιοχή που… μετρά μεγάλο αριθμό ανασφάλιστων οχημάτων και την λανθασμένη νοοτροπία του «δεν θα συμβεί σε μένα». ΄΄Φυσικά και ο κόσμος δεν έχει χρήματα, αλλά ο κίνδυνος από ανασφάλιστα αυτοκίνητα είναι τεράστιος και οι επιπτώσεις του, τόσο οι οικονομικές όσο και οι ηθικές, ξεπερνούν κάθε φαντασία και το βλέπουμε δυστυχώς πολύ συχνά΄΄, σχολιάζει στο “protionline.gr” ένας εκ των μετόχων της «Εξασφάλισις», ο κ. Τσουμπός, προσθέτοντας πως ΄΄ο νόμος έπρεπε να έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον Μάιο του 2014 όπου και ψηφίστηκε, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα, στο διάστημα αυτό να έχουμε χιλιάδες ανθρώπους που τράκαραν με ανασφάλιστα οχήματα και δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματά τους και άλλα πολλά προβλήματα΄΄.

Τα πρόστιμα

Μέχρι την Παρασκευή και οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων στην περιοχή έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να ευθυγραμμιστούν με τον νόμο. Βεβαίως από τις 15 Ιουλίου που τίθενται σε ισχύ τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα, θα αλλάξουν και τα ποσά που θα καλούνται να καταβάλουν οι παραβάτες οδηγοί τα οποία μειώνονται σε ποσοστό 60%, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν δυσβάσταχτα στην εποχή της οικονομικής κρίσης, εν αντιθέσει με τα ασφάλιστρα που κυμαίνονται σε προσιτές τιμές και βεβαίως προσφέρουν κάλυψη και ασφάλεια.

Σύμφωνα με την τροπολογία που θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ως το τέλος της εβδομάδας, τα πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα θα ορίζονται σε: 100 ευρώ για οχήματα με κινητήρες έως 250 κ.εκ., 200 ευρώ για οχήματα με κινητήρες από 251 έως 1.000 κ.εκ., 250 ευρώ για οχήματα με κινητήρες από 1.001 κ.εκ. και άνω. Στο διάστημα αυτό, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τα λάθη ή να ασφαλίσουν τα οχήματά τους χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 250 ευρώ. Επισημαίνεται ότι με βάση τη νομοθεσία οι πολίτες οφείλουν να ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων τους πριν από την ημέρα λήξης τους και οφείλουν να τα έχουν ασφαλισμένα, εφόσον δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, ασχέτως εάν τα κινούν ή όχι.

Είναι ασφαλισμένο;

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επόμενες διασταυρώσεις θα είναι μυστικές και είναι πιθανό να πραγματοποιούνται περισσότερες από δύο φορές το χρόνο, ώστε να μην μπορούν οι παραβάτες να «εξαπατούν» το σύστημα με μηνιαία ή τριμηνιαία ασφαλιστικά συμβόλαια. Πώς μπορεί όμως κάποιος να ελέγξει εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του είναι σε ισχύ; Η διαδικασία online που έχει τεθεί σε εφαρμογή, από το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αυτοκινήτων, είναι απλή και ολοκληρώνεται με δύο βήματα. Με την πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Κέντρου Πληροφοριών www.hic.gr και στην συνέχεια με κλικ στο κίτρινο μπουτόν «Έλεγχος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχήματος» που οδηγεί σε μετάβαση στην σελίδα για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του κατόχου του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, θα εμφανιστούν στοιχεία για την διάρκεια του συμβολαίου και την εταιρεία που έχει κάνει την ασφάλιση.

Γιατί… «Εξασφάλισις»;

Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου η «Εξασφάλισις»- Ένωση Ασφαλιστικών Γραφείων; Όπως αναφέρουν οι μέτοχοί της, ΄΄η εταιρεία δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου που ένωσαν τις δυνάμεις τους. Μέσα σε δύσκολους καιρούς, ξεπερνώντας πάρα πολλά εμπόδια καταφέραμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση στη περιοχή της Αιγιάλειας στο χώρο των ασφαλίσεων. Με τη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αλλά και τη δυναμική μας, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε το κόστος ασφάλισης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% τα τελευταία χρόνια. Δίνουμε τη δυνατότητα σε παλιούς και νέους πελάτες μας να προσαρμόζουν εκείνοι τα ασφάλιστρα που μπορούν να πληρώσουν, τον τρόπο πληρωμής, να προγραμματίσουν μία πρόσθετη σύνταξη αλλά και να εξασφαλίσουν την οικογένειά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε ό,τι και αν συμβεί στη ζωή τους!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr