background img
banner
banner

Την Δευτέρα και με… ανάπλαση πλατείας

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το ζήτημα της μη κατάθεσης εκθέσεων ελέγχου τής Ελεγκτικής Επιτροπής για την διαχειριστική χρήση του έτους 2016, πρόκειται να απασχολήσει την επαναληπτική τακτική ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, που θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτου συμμετοχής, την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στα γραφεία τού Εμπορικού Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει λάβει ομόφωνη απόφαση για επιβολή κυρώσεων στα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής που δεν έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του, ποινές τις οποίες καλείται να επικυρώσει η Γενική Συνέλευση. Ειδικότερα, στην πρόκληση της Γενική Συνέλευσης, επισημαίνονται τα εξής: ΄΄Αγαπητοί Συνάδελφοι – Μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, Η Ετήσια γενική συνέλευση αναβλήθηκε για άλλη μια φορά λόγω του ότι δεν προσκομίστηκαν οι εκθέσεις ελέγχου από την ελεγκτική επιτροπή για την διαχειριστική χρήση του έτους 2016 ως όφειλαν. Έτσι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017και ώρα 19:30 στα Γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, γραφείο Νο 21). Θέματα: Επανάληψη της ετήσιας γενικής τακτικής συνέλευσης. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ για ποινή μελών΄΄.

Πάντως, στην συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας, προστίθεται ένα ακόμα θέμα, αυτό της ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας που απασχολεί τον Σύλλογο, κυρίως μετά την συζήτηση στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και την προώθηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο αλλά και την γεν. γραμματέα του Συλλόγου, Μαίρη Χρονοπούλου, ο Σύλλογος δεν διαφωνεί με την ανάπλαση, αρκεί από τον δήμο να έχουν εξετάσει όλες τις παραμέτρους και εφόσον είναι προς όφελος όλων των επαγγελματικών κλάδων και των πολιτών. Όπως ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε προχθές στον δήμαρχο, ΄΄θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε αφορά το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, θα μας βρείτε όμως απέναντί σας όπου θίγονται τα συμφέροντα των πολιτών΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr