background img
banner
banner

Αναρτήθηκαν και επίσημα οι «Γαλάζιες Σημαίες»

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΤΑ… ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Και επισήμως παραλίες με «Γαλάζιες Σημαίες» είναι από την Τετάρτη  26 Ιουλίου, Αλυκή, Διγελιώτικα και Πούντα, καθώς πραγματοποιήθηκε από την αντιδημαρχία Ανάπτυξης η τοποθέτηση των συμβόλων καθαρότητας και καταλληλότητας των ακτών αυτών, γεγονός που αποτελεί δικαίωση για τον δήμο Αιγιάλειας αλλά και μία πολύ καλή αφορμή να συνεχίσει τις προσπάθειές του ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ακτών της Αιγιάλειας που θα βραβευθούν με «Γαλάζια σημαία».

Οι σημαίες ελήφθησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες στον δήμο και χθες, με αντίστοιχες μικρές τελετές, έγινε η ανάρτηση τους. Υπενθυμίζεται ότι μέριμνα υπήρξε για όλες τις επισκέψιμες παραλίες της Αιγιάλειας, ωστόσο δόθηκε περισσότερη έμφαση στις παραλίες με «γαλάζια σημαία», ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, που για χρόνια τώρα προωθεί το πρόγραμμα.

Κρίθηκαν θετικά από κλιμάκιο της Εταιρείας

Ήδη, ως γνωστόν, υποψήφια για την επόμενη χρονιά, εκτός από Αλυκή, Διγελιώτικα και Πούντα, είναι και η παραλία του Ελαιώνα. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό στo “protionline.gr” ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, κατά την επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Εταιρείας την περασμένη εβδομάδα, απονεμήθηκαν τα εύσημα στον δήμο για όλες τις παραλίες που επισκέφθηκαν, ενώ ενθουσιασμένοι δήλωσαν και για την παραλία Ελαιώνα που επισκέφθηκαν για πρώτη φορά, γεγονός που γεννά ελπίδες ότι τελικώς το αίτημα του δήμου θα γίνει δεκτό, και την επόμενη χρονιά θα… μετρά στις τάξεις του τέσσερις «Γαλάζιες Σημαίες»!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr