background img
banner
banner

Tο πρόγραμμα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Laser 4.7

Άρχισαν να καταφθάνουν στο Αίγιο οι αθλητές και οι συνοδοί των Ναυτικών Ομίλων που αποτελούν τη δύναμη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας με σκάφη Laser 4.7.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, μαζί με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας. Μέχρι και σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 43 όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 158 σκάφη.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα διεξαχθεί ως εξής:

  • Την Κυριακή 2/7/2017 από τις 10:00πμ -14:00μμ και από τις 16:00-20:00μμ θα πραγματοποιηθούν οι αφίξεις-Δηλώσεις καταμέτρησης σκαφών, καθώς και το σφράγισμα πανιών.
  • Την Δευτέρα 3/7/2017 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των ιστιοδρομιών στις 13:00μμ
  • Την Τρίτη και την Τετάρτη 3 και 4/7/2017 η έναρξη των ιστιοδρομιών θα πραγματοποιηθεί στις 11:00πμ
  • Την τελευταία ημέρα δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 17:00μμ.

Μετά το πέρας των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Πρωταθλήματος και οι απονομές των Κυπέλλων στους αθλητές που θα διακριθούν. Σύμφωνα με τους κανόνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν τουλάχιστον εννέα (9) ιστιδρομίες και όχι περισσότερες από τέσσερις (4) ημερησίως.

Η Είσοδος στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ είναι ελεύθερη για το κοινό ώστε να μπορεί να απολαύσει το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και παράλληλα όλοι μπορούν να δουν και να φωτογραφίσουν τον όμορφο καμβά που θα δημιουργηθεί μέσα στο γαλάζιο του Κορινθιακού κόλπου, από την όμορφη παραλία της πόλης μας. Για άλλη μια φορά η πόλη του Αιγίου θα βρεθεί στο κέντρο του Ιστιοπλοϊκού ενδιαφέροντος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr