background img
banner
banner

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Long Beach

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του ξενοδοχείου Long Beach, σχετικά με το συμβάν της φωτιάς που ξέσπασε στο ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Σας γνωρίζουμε ότι στις 20:30 της 7 Ιουλίου 2017, προκλήθηκε μικρή εστία φωτιάς στην αποθήκη του 3ου ορόφου του ξενοδοχείου μας, η οποία κατασβέστηκε άμεσα και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω χωρίς  μάλιστα να προκαλέσει ζημιές. Η άμεση κινητοποίηση του προσωπικού και των ανθρώπων του ξενοδοχείου μας σε συνδυασμό ε την άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οδήγησε στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ουδείς ένοικος του ξενοδοχείου μας κινδύνεψε και καμία ιδιαίτερη ζημιά δεν προκλήθηκε στις δομές του ξενοδοχείου μας, καθώς επίσης και σε κινητά πράγματα των διαμενόντων. Η λειτουργία του ξενοδοχείου μας έχει ήδη αποκατασταθεί πλήρως.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι οποιαδήποτε αντίθετη πληροφορία διαχέεται στον Τύπου ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σχετικά με το προαναφερόμενο γεγονός, είναι ψευδής και συκοφαντική και επιφυλασσόμεθα για τις νόμιμες ενέργειες μας.”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr