background img
banner
banner

Την προσεχή Τετάρτη η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιάλειας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, προσκαλεί τα μέλη σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Πολιτιστικό Κέντρο) την Τετάρτη 19 Ιουλίου στη μία το μεσημέρι για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

  1. Έγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου «Πύργος», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Δ.Κ. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.
  2. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου «πρώην νηπιαγωγείου στην Τ.Κ. Λόγγου Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας.
  3. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Ενστάσεων για την παροχή της υπηρεσίας με τίτλο: «Συλλογή και επεξεργασία στραγγισμάτων του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) Ανατολικής Αιγιάλειας», Δήμου Αιγιαλείας».
  4. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Ενστάσεων για την παροχή της υπηρεσίας με τίτλο: «Συλλογή και καύση βιοαερίου του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) Ανατολικής Αιγιάλειας» Δήμου Αιγιαλείας».
  5. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, καθρεπτών κυκλοφορίας και υλικών ονοματοθεσίας οδών» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας».
  6. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα & fax, γραφικής ύλης και ειδών γραφείου και χαρτιού μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας».
  7. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια σκυροδέματος» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας.
  8. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ασφαλτομίγματος» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας.
  9. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.
  10. Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  11. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.
  12. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την παροχή Τεχνικών και λοιπών Επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την τεχνική βοήθεια σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Ε.Σ.Π.Α.».
  13. Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  14. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το Δήμου μας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.
  15. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την ανάθεση φιλοξενίας άπορου και άστεγου συμπολίτη μας για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.
  16. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 1/2017 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαβρύτων (Παναγιώτης Κορύλλος κατά Δήμου Αιγιαλείας).
  17. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 11/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αιγιαλείας (Πέτρος Σακελλαρόπουλος κατά Δήμου Αιγιαλείας).

Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr