background img
banner
banner

Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος

ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ  «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ» – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Στην καθημερινότητα της ζωής των λαών στα βάθη των αιώνων, σε στιγμές επίσημες αλλά και απλές, το κόσμημα παίζει σπουδαιότατο ρόλο στην αισθητική έκφραση των ανθρώπων. Υλικά πολύτιμα αλλά και «ταπεινά», μπορούν να συνθέσουν αμέτρητους συνδυασμούς και δημιουργίες μοναδικές, όπως μοναδικοί είναι και όσοι τα φορούν.

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση χειροποίητου κοσμήματος των γνωστών και καθιερωμένων στο χώρο, Αργύρη Αγγελόπουλου και Τζένης Κουρούβανη με τον τίτλο «Τουρμπουλέ 184», φιλοξενείται από σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό (Μητροπόλεως και Παναγιωτοπούλων 1, Αίγιο).

Οι ίδιοι οι δημιουργοί αναφέρουν στο σημείωμά τους: «Ύστερα από χρόνια δημιουργίας έχουμε τη χαρά και τη τιμή να βρεθούμε σε ένα πολύ αγαπημένο τόπο, σε ένα τόπο όπου σκαρώθηκαν τα πρώτα σκίτσα και γεννήθηκαν οι πρώτες ιδέες. Έχοντας λοιπόν μετατρέψει όλες αυτές τις ιδέες σε αληθινά κοσμήματα νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε μια στάση στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αργύρης Αγγελόπουλος, ο ένας συνδετικός κρίκος του «Τουρμπουλέ 184», να γυρίσουμε εκεί που -αν θέλετε- ξεκίνησαν όλα! Μέσα από την έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κτήριο Παναγιωτόπουλου θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις συλλογές κοσμημάτων οι οποίες μας καθιέρωσαν στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, μας ταξίδεψαν από τα εφηβικά μας χρόνια έως σήμερα και κατάφεραν να παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο…».

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, καθημερινά 10.00-13.00.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr