background img
banner
banner

Γιόρτασε χθες η Τοπική Κοινότητα Παρασκευής | ΦΩΤΟ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Της Αγίας Παρασκευής χθες και το χωριό Παρασκευή, φόρεσε τα γιορτινά του. Στον ομώνυμο Ιερό Ναό από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, Ιωακείμ Βενιανάκη., ο οποίος έβγαλε και τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. Ακολούθησε περιφορά της εικόνας πρωτοστατούντος του πατέρα Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος από την πλατεία του χωριού ευλόγησε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτή την όμορφη γιορτή.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια του Δήμου Αιγιάλειας, Βάσω Ψυχράμη, ο πρώην Δήμαρχος, Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στο χωριό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, Στράτος Βαρδάκης, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, Γιώτα Γκρέμου, o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Τάκης Καρανικόλας και άλλοι.

Το βράδυ της ίδιας μέρας αλλά και αυτό της προηγούμενης, στήθηκε γλέντι στη πλατεία του χωριού όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο.

Εντωμεταξύ ένα να ακόμα μεγάλο «στοίχημα» έθεσε για φέτος το καλοκαίρι ο Φιλοπροοδευτικός και Μορφωτικός Σύλλογος της Παρασκευής….Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία της Γιορτής του Τσίπουρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την καθιέρωσή της σε ετήσια γιορτή, τα μέλη του αποφάσισαν και πήραν νέο «ρίσκο», διοργανώνοντας ένα Πολιτιστικό Διήμερο, αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μία συναυλία και μία θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που στοχεύουν αφενός να ικανοποιήσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του και αφετέρου να προσελκύσουν κόσμο από όλη την Αιγιάλεια, στην Παρασκευή.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr