background img
banner
banner

Δυνατές συγκινήσεις στο… μαγικό θεατράκι

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ»

Ημέρες… δόξας γνωρίζει το φετινό καλοκαίρι το υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου. Με κορυφαίες για φέτος, από άποψη κόσμου, τις θεατρικές παραστάσεις «Λυσιστράτη» και «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» και το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. είναι εξίσου ενδιαφέρον, φέρνοντας στο επίκεντρο το… μαγικό θεατράκι, που φιλοξενεί δυνατές στιγμές και έντονες συγκινήσεις!

Οι επιχειρηματίες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής ανά την Ελλάδα το προτιμούν όλο και περισσότερο για τις παραγωγές τους, ενώ οι εκδηλώσεις που φιλοξενεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζουν το κοινό. Το υπαίθριο θέατρο δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία στα πολιτιστικά πράγματα και αποτελεί σημαντικό πεδίο δράσης για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση που με πολλή και οργανωμένη δουλειά, φροντίζει να παρέχει σε ντόπιους και επισκέπτες ποιοτικές εκδηλώσεις στα ομορφότερα βράδια του καλοκαιριού.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος, το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του δήμου Αιγιαλείας υπό την επιμέλεια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., περιλαμβάνει τις κορυφαίες παραστάσεις που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, τόσο τον θεατρικό χειμώνα στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας στις περιοδείες τους. ΄΄Είναι γεγονός ότι το «Γ. Παππάς» μάς έχει δώσει άλλη δυναμική και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι πλέον έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου που αναμένει τι θα φιλοξενήσει τα υπόλοιπα βράδια του καλοκαιριού, ενώ δίνει το «παρών» σε κάθε παράσταση΄΄, επισήμανε στo “protionline.gr” ερωτηθείσα σχετικά, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μαρία Τσουκαλά.

Αναφορικά με τις παραστάσεις που έχουν προσελκύσει ως τώρα τον περισσότερο κόσμο, αυτές είναι η «Λυσιστράτη» με σημαντικούς ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, αλλά και η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» που εντυπωσίασε το κοινό, το οποίο αποθέωσε τους ηθοποιούς στο τέλος της παράστασης με παρατεταμένο χειροκρότημα. Επίσης, με ενδιαφέρον αναμενόταν χθες βράδυ το Russian Ballet Theater με την «Ωραία Κοιμωμένη», δεδομένου ότι και πέρυσι στην παράσταση «Λίμνη των κύκνων» είχε καταγραφεί ρεκόρ εισιτηρίων, με τις κερκίδες του ξύλινου θεάτρου να γεμίζουν ασφυκτικά.

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα επιφυλάσσει κάθε βράδυ και μία ξεχωριστή εκδήλωση στο θεατράκι. Απόψε (9.00), έρχεται το «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη με όχημα τις μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου να μας συνεπάρει και να μας μεταφέρει στον κόσμο του Νίκου Καββαδία. Η κινηματογραφικής σύλληψης αφήγηση της παράστασης ζωντανεύει με τις ερμηνείες των Στέλιου Μάινα, Σταύρου Ζαλμά, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκου Αρβανίτη, Μαριάννας Πολυχρονίδη, Ιωάννη Παπαζήση, Μαρούσκας Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη και 20 ακόμη ηθοποιών, χορευτών μουσικών επί σκηνής. Τραγουδούν Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr