background img
banner
banner

«Σλουθ» από τη Θεατρική Ομάδα Διακοπτού

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «Γ.ΠΑΠΠΑΣ»

Το θεατρικό ψυχολογικό θρίλερ «Σλουθ» του Άντονι Σίφερ σε σκηνοθετική καθοδήγηση Κώστα Κλάγκου, παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Αιγιαλείας. Η παράσταση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης «Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙΙ» που για τρίτη συνεχή χρονιά παρουσιάζεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με θεατρικές ομάδες της περιοχής.

Γραμμένο από τον βραβευμένο με Τόνι Άντονι Σάφερ -από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους της Βρετανίας- το «Σλουθ» αποτέλεσε μία από τις πιο εντυπωσιακές εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70. Τουλάχιστον 4.300 παραστάσεις σε West End και Broadway αλλά και δύο εξαιρετικές κινηματογραφικές διασκευές. Ένα ερωτικό τρίγωνο που ουσιαστικά ποτέ δεν εμφανίζεται -πλήρως- στη σκηνή: ο Άντριου Γουάικ, ένας επιτυχημένος θεατρικός πρωταγωνιστής που τον απατά η γυναίκα του με ένα νεότερο, άνεργο ηθοποιό, τον Μίλον Τιντλ, αποφασίζει να εφαρμόσει στην πραγματικότητα τις μυθιστορηματικές του φαντασιώσεις για να παγιδέψει τον εραστή. Ο χώρος μετατρέπεται σε μια αρένα όπου όλα πλέον επιτρέπονται. Ένα καλοστημένο παιχνίδι εντυπώσεων ξεκινάει. Οι Άντριου Γουάικ και Μίλον Τιντλ είναι έτοιμοι να φτάσουν στο έσχατο σημείο, αυτό της αυτοκαταστροφής.

Το Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» γίνεται και φέτος τόπος συνάντησης του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, προάγοντας την τέχνη του θεάτρου στο ευρύ κοινό, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις παραστάσεις.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες ως εξής:

  • Πέμπτη 6 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. «2/12 φόνοι και ένα μπουλντόγκ» από τη Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων» Αιγίου.
  • Παρασκευή 7 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. «12 ένορκοι» από τη Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων» Αιγίου.

Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr