background img
banner
banner

«Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» του Δ.Αβδελιώδη με την Ιωάννα Παππά

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ»

Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της ελληνικής πεζογραφίας, «Το μόνο της ζωής του ταξείδιον» παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 9.00μ.μ., στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη και με την Ιωάννα Παππά να ενσαρκώνει καθηλωτικά όλους τους ήρωες του διηγήματος και μάλιστα μιλώντας καθαρεύουσα.
Ένα θαυμάσιο ταξίδι με μοναδικό μέσο την ερμηνεία και την κίνηση και με συνοδεία την αυθεντική μουσική του Βαγγέλη Γιαννάκη να ακούγεται ζωντανά από το πιάνο του Αλέξανδρου Αβδελιώδη, η παράσταση συμπαρασύρει τους θεατές σε ένα μαγευτικό ταξίδι.

Πρόκειται για τη βιωματική ιστορία του ίδιου του Βιζυηνού, όταν πριν κλείσει ακόμα τα δέκα του χρόνια και μετά τον πρόωρο θάνατο του Πατέρα, η Μητέρα του τον στέλνει στην Κωνσταντινούπολη για να μάθει την τέχνη του ράπτη, στο εργαστήριο Ραπτικής ενός γέροντος συγγενούς τους, ο οποίος του συμπεριφέρθηκε με μεγάλη σκληρότητα, ενώπιον όλων των κατά πολύ μεγαλύτερών του μαθητευομένων ραπτών, κάνοντας το μικρό ραφτόπουλο να ζήσει απροετοίμαστο και ανυπεράσπιστο μια βάναυση φυλακή.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος, μειωμένο και προπώληση 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: «Ρεζέρβα» Μητροπόλεως 64, τηλ. 26914-00745 και 6939-501380, «Σύγχρονη Σκέψη» Κλ. Οικονόμου 25, τηλ. 26910-60783.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr