background img
banner
banner

Εντυπωσιάζει η διεθνής δραστηριότητα του Δρ. Νίκου Χριστοδουλόπουλου

Επέστρεψε από την Κίνα ο συμπατριώτης μας Δρ. Νίκος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Ελληνοαμερικανικού Πανεπιστημίου του οποίου είναι Μέλος του Δ.Σ., στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Καθαρή Ενέργεια, που συνήλθε στο Πεκίνο.

Η Συνδιάσκεψη αυτή οργανώθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας της Κίνας και συμμετείχαν πλέον των 200 εκπροσώπων του Δημόσιου και Ιδιωτικού φορέα, καθώς και Πανεπιστημίων από δεκάδες χώρες.

Μεγάλη ήταν η συμβολή των γυναικείων Οργανώσεων, οι εκπρόσωποι των οποίων, με την έντονη ευαισθησία τους, εξήραν την μεγάλη τους ανησυχία για την αυξανόμενη επιδείνωση του κλίματος παγκοσμίως, απαίτησαν την πιστή τήρηση της Συνθήκης των Παρισίων και πρότειναν δραστικούς περιορισμούς της χρήσης του άνθρακα και των λοιπών ρυπογόνων, με αντίστοιχη επέκταση των εναλλακτικών πηγών καθαρής ενέργειας, για να σωθεί η «Μητέρα Γη».  Εντυπωσίασε η εμπεριστατωμένη Εισήγηση του Πρεσβευτή μας στο Πεκίνο, Λ. Ροκανά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Χριστοδουλόπουλο δια την παρουσία του, την στήριξη και την συμβολή του στην επιτυχία του Συνεδρίου.
Συγχαίρομε τον συμπολίτη μας Δρ. Νίκο Χριστοδουλόπουλο του οποίου η πολλαπλή και διεθνούς επιπέδου δραστηριότητα τιμά τον τόπο μας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr