background img
banner
banner

Συνεδριάζει την Πέμπτη 17 Αυγούστου τα Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας

ΜΕ ΟΚΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, Δημήτρης Μπούνιας, προσκαλεί τα μέλη όπως προσέλθουν σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» του Πολιτιστικού Κέντρου Δ..K. Αιγίου (παληό Νοσοκομείο), την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 13:30΄, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

ΘΕΜΑΤΑ    ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή πίστωση από Υπουργείο Εσωτερικών ποσού 111.250,00€ για «1η και 2η τακτική επιχορήγηση 2017 για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (πρώην ΣΑΤΑ)».
  2. Αποδοχή πίστωση από Υπουργείο Εσωτερικών ποσού 94.500,00€ για « Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων Α.Π.ΑΠΟΦ.23620/11-7-2017».
  3. Έγκριση αναγκαιότητας αγοράς ακινήτου πλησίον Σ.Μ.Α στη θέση «ΝΗΣΙ» της Τ.Κ. Τεμένης του Δ. Αιγιαλείας, για την επέκταση  αυτού και την τοποθέτηση κλαδοδεμάτων, με δημοπρασία.
  4. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) για το έργο: «Αποκατάσταση διατηρητέας αποθήκης του Ο.Σ.Ε στη Δ.Κ. Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας για τη στέγαση (Κέντρου Πληροφόρησης Οδοντωτού Σιδηροδρόμου και φαραγγιού Βουραϊκού)».
  5. Χορήγηση νέας άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην κα Βασιλική Καρατζά.
  6. Διαγραφές χρεώσεων ΤΑΠ ετών 2016 και 2017.
  7. Διαγραφή τελών ΤΑΠ κτίσματος έτους 2017: α) κας Ανδριώτη Αγγελικής του Αθανασίου & β) κας Κορδα Σοφίας του Αθανασίου .
  8. Διαγραφή ποσού, ως απόδοση δικαιώματος κατάληψης περιπτέρου έτους 2017, κας Πατσαρη Ευθυμίας του Γεωργίου.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr