background img
banner
banner

Μέχρι αύριο αιτήσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ…

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι έως και αύριο Τετάρτη 2 Αυγούστου θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων για τα Προγράμματα Σπουδών με θεματικές ενότητες ετήσιας διάρκειας και έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο 2017.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ίδρυμα-θεμελιωτής της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, βασιζόμενο στην 20ετή του εμπειρία στην προσφορά σπουδών από απόσταση και πλήρως εκσυγχρονισμένο κατόπιν των καίριων πρωτοβουλιών της σημερινής Διοίκησης, στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τα αιτήματά της.

Στο πλαίσιο αυτό το ΕΑΠ, πάντα Ανοικτό και ευέλικτο στις προκλήσεις των καιρών, αποφάσισε, για πρώτη φορά στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να φοιτήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο του 2017 σε προγράμματα σπουδών με Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας, να υποβάλουν την αίτησή τους, το αργότερο ως αύριο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων ανά Πρόγραμμα Σπουδών και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 2ης Αυγούστου 2017 και ώρα 15.00. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του ιδίου διαστήματος, 19η Ιουλίου 2017 έως και 2η Αυγούστου 2017, θα πρέπει να γίνει η ταχυδρομική αποστολή του φακέλου των δικαιολογητικών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, οι οποίες είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο www.eap.gr. Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης σε κάθε πρόγραμμα σπουδών. Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών, Τ.Κ.: 26335 Πάτρα. Tηλ.: 2610 367300 – Fax: 2610 367110 – E-mail: [email protected].


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr