background img
banner
banner

Έκθεση γραφικών τεχνών και comic στο Κτίριο Παναγιωτόπουλου

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Καλλιτέχνης, εκδότης, εικαστικός. Ρηξικέλευθος, πολυδιάστατος, απρόβλεπτος. Η προσωπικότητα του Κούλη Αγγελόπουλου δεν χωρούσε σε λέξεις, ούτε νόρμες. Ένας larger-than-life εραστής των γραφικών τεχνών και όχι μόνο, ο Κούλης Αγγελόπουλος διακρίθηκε στον χώρο της εικόνας, του design και του διαδικτύου και άφησε πίσω του πλούσιο προσωπικό έργο.

Με ματιά πάντα επίκαιρη, κριτική, καυστική και avant garde, τα έργα του είναι σχόλιο πάνω στην ποπ κουλτούρα και την πολιτική. Οχυρωμένος πάντα πίσω από την αντισυμβατικότητά του οργάνωνε την επόμενη επίθεση που θα εξαπέλυε απέναντι στο κοινότοπο, το ευτελές και το ακίνδυνο.

Μερικούς μήνες μετά την αιφνίδια αναχώρησή του και με τη συγκυρία της Πανσελήνου (που θα βρίσκεται στη σκιά της γης), οι φίλοι του συγκέντρωσαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα έργα του και τα παρουσιάζουν σε μια έκθεση στις 7 Αυγούστου στο Μέγαρο Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.

Στον χώρο θα διατίθεται ειδική συλλογή από παλαιότερες εκδόσεις του καλλιτέχνη (project amoeba), prints σε περιορισμένο αριθμό και stickers από τα πρόσφατα τερατάκια του monsterrataz!

O Κούλης ήταν πέραν των ανωτέρω και φίλος των comics και στενός συνεργάτης του Comicdom, καθώς με τις ιδέες και το πνεύμα του είχε στηρίξει και επιμεληθεί εικαστικά τα sites Comicdom.gr και Comicdom-con.gr.

To Comicdom Con Athens 2017 ήταν αφιερωμένο στη μνήμη αυτού του αληθινού καλλιτέχνη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μια μέρα, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, και το κτίριο Παναγιωτόπουλου θα είναι ανοιχτό στο κοινό από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr