background img
banner
banner

ΙΓ΄ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2017: Ξεκινά το 13ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τους «Ίωνες»

Πλούσιο πρόγραμμα με σημαντικές εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό, αποκλειστικά και μόνο από τον Σύλλογο, θα πραγματοποιηθούν φέτος στο πλαίσιο των ΙΓ΄ Ποσειδωνίων 2017, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ίωνες». Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στην πλατεία Νικολεΐκων ξεκίνησε το 13ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με λήξη στις 6 Αυγούστου με χορευτικά συγκροτήματα από Κίνα, Ινδονησία, Ινδία, Περού, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Καύκασο, μουσικό συγκρότημα από την Κολομβία καθώς και ελληνικά συγκροτήματα από Ηράκλειο, Κιλκίς, Κομοτηνή, Καβάλα, Λευκάδα, Πάτρα κ.λπ.

Στις 4 και 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν παράλληλα παραστάσεις στο ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας που παραχώρησε στον σύλλογο το Υπουργείο Πολιτισμού, μετά από θετική εισήγηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας Πατρών.

Στα πλαίσια των ΙΓ΄ Ποσειδωνίων 2017, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις εκτός του 13ου παγκόσμιου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. 1.Βραδιές γαστρονομίας με το καλύτερο φαγητό της κάθε χώρας. Θα πραγματοποιηθούν σε ταβέρνες της περιοχής που θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως. 2.Διεθνής αγώνας τριάθλου. Εντός των ημερών επιλύονται κάποια τεχνικά προβλήματα. 3.Το Διεθνές πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού. Θα γίνει μία πραγματική διαφήμιση του φαραγγιού σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες χορευτές-χορεύτριες-μουσικοί –συνοδοί των ξένων χορευτικών συγκροτημάτων αλλά και ελληνικών θα δημιουργήσουν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα που θα καταγράφεται από εκατοντάδες κάμερες και κινητά. Επίσης μία ημέρα των εκδηλώσεων θα περιέχει αθλητισμό-χορό και μουσική από Νοτιοαμερικάνικα μουσικά συγκροτήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr