background img
banner
banner

Ανοίγει ο… δρόμος για την διεξαγωγή αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τεράστια δυναμική στον τομέα του αθλητισμού δίνει στην Δυτική Αιγιάλεια η μέριμνα από πλευράς Νομικού Προσώπου του δήμου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών που από φέτος, για πρώτη φορά από την κατασκευή του το 2002, θα μπορεί να φιλοξενεί και επίσημους αγώνες! Ουσιαστικά, με την λειτουργία του αναβαθμίζει μία ολόκληρη περιοχή, δημιουργώντας μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εδώ και 15 χρόνια, το Γυμναστήριο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνες, ενώ μόλις τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί ως προπονητήριο, κατόπιν ενεργειών του Νομικού Προσώπου του δήμου, για την νομιμοποίηση της κατασκευής, με ένταξη στον νόμο των αυθαιρέτων. ΄΄Πράγματι, πριν από δύο χρόνια ο τότε πρόεδρος και σημερινός αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, προχώρησε τις διαδικασίες ώστε να νομιμοποιηθεί η κατασκευή και πλέον μπορούσε να φιλοξενεί προπονήσεις ομάδων. Σήμερα, κατόπιν ενεργειών του σημερινού προέδρου του Νομικού Προσώπου Χρήστου Σπηλιωτόπουλου, έγιναν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που δίνουν το «πράσινο φως», ώστε το γυμναστήριο να αδειοδοτηθεί για να φιλοξενεί αγώνες πρωταθλημάτων΄΄, επισήμανε στo “protionline.gr”, εμφανώς ικανοποιημένος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών, Παναγιώτης Περλέγκας.

Εμφανής η διαφορά τα τελευταία δύο χρόνια!

Επιπλέον, παρατήρησε πως γενικότερα στις Καμάρες επικρατεί ικανοποίηση για την βαρύτητα που – επιτέλους – δόθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο με την λειτουργία του μπορεί να δώσει ώθηση στον τοπικό αθλητισμό και την νεολαία, αλλά και να προσελκύσει κόσμο στην περιοχή, λόγω της διεξαγωγής αγώνων πρωταθλημάτων. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κοινότητας επισήμανε πως γενικότερα το γυμναστήριο έχει αλλάξει όψη αφού έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την καθαριότητά του, τοποθετήθηκε φύλακας, ενώ γενικότερα το Νομικό Πρόσωπο φροντίζει για την καθαριότητα και την συντήρησή του. ΄΄Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι εγκαταστάθηκε η πυρασφάλεια, εξασφαλίζοντας και την ασφάλεια αλλά και τις προϋποθέσεις για την λειτουργία του, ανοίγοντας τον δρόμο, από την νέα αγωνιστική περίοδο, για την φιλοξενία αγώνων΄΄, πρόσθεσε ο κ. Περλέγκας, καταλήγοντας: ΄΄Εκτιμούμε ότι το Γυμναστήριο, με την λειτουργία του θα δώσει ζωή στην περιοχή μας΄΄.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω του “protionline.gr” τόσο τον κ. Παπαγιαννακόπουλο, όσο και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Χρήστο Σπηλιωτόπουλο καθώς και το υπόλοιπο Δ.Σ. για την μέριμνά τους για το Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr