background img
banner
banner

«Συνάντηση» με τον Στέφανο Κορκολή

ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Την δυνατότητα να γνωρίσουν το Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας (όσοι δεν το έχουν επισκεφθεί ως τώρα) αλλά και να ακούσουν τον διακεκριμένο συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, θα έχουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 5 Αυγούστου, στον αρχαιολογικό χώρο. Μάλιστα, για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο αρχαίο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση, θα δρομολογηθεί λεωφορείο.

Μετά την ευχάριστη είδηση ότι εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του υπουργείου Πολιτισμού η μελέτη ηλεκτροφωτισμού του αρχαίου θεάτρου, γεγονός που… ανοίγει τον δρόμο για την διοργάνωση περισσότερων εκδηλώσεων, έρχεται το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου, μία ξεχωριστή βραδιά, που είναι βέβαιο ότι θα έχει να προσφέρει πολλά σε όσους έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Το Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας υποδέχεται το μεγάλο συνθέτη, σε μια εξαίρετη μουσική «Συνάντηση» με κλασσικά έργα για πιάνο, διασκευές ορχηστρικών έργων και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, σε ερμηνεία της ταλαντούχας Σοφίας Μανουσάκη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00 το βράδυ. Η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση γίνεται από το κατάστημα Νίκου Μάντζαρη, Ανδρέου Λόντου, Αίγιο (έναντι Δημαρχείου), και στο βιβλιοπωλείο «Νόημα» (Ακράτα). Τιμή εισιτηρίων: 10 €, μειωμένο: 7 € (φοιτητικό, παιδικό, άνω των 65, ανέργων).

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο αρχαίο θέατρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση, θα δρομολογηθεί λεωφορείο στην ακόλουθη γραμμή και με τιμή εισιτηρίου 5 € μετ’ επιστροφής: Τρίγωνη Πλατεία, Αίγιο – Θέατρο αρχαίας Αιγείρας: ώρα αναχώρησης 18.15. Θέατρο αρχαίας Αιγείρας – Τρίγωνη Πλατεία: ώρα αναχώρησης μετά τη λήξη της μουσικής συναυλίας. Ο αριθμός των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις θέσεων που θα συγκεντρωθούν. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου (5 € το άτομο με επιστροφή), ενώ σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου. Πληροφορίες-κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο: ΣΓΟΥΡΑΔΙΤΗΣ TOURS, Μητροπόλεως 75-Αίγιο και στο τηλέφωνο 26910-61100. Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να φτάσουν έγκαιρα στο χώρο και να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης για να αποφευχθεί η όχληση στον αρχαιολογικό χώρο.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, Τοπική Κοινότητα Αιγών, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγών – Βλοβοκάς «ο Βράχος», Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικός Όμιλος Βλοβοκάς «Η Ομόνοια».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr