background img
banner
banner

“Sold out” και στο Αίγιο ο Κωστής Μαραβέγιας! | ΦΩΤΟ

Ο “άνθρωπος – ορχήστρα” Κωστής Μαραβέγιας δημιούργησε το αδιαχώρητο τη Δευτέρα το βράδυ (και) στο θέατρο “Γ. Παππάς” όπου περισσότεροι από 1500 άνθρωποι έδωσαν το “παρών” στο… μεγαλύτερο sold out του φετινού καλοκαιριού! Τα 300-350 καθίσματα που… επιστρατεύτηκαν έσωσαν κάπως την κατάσταση αλλά και πάλι, αρκετοί θεατές αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν όρθιοι την συναυλία – παράσταση του χαρισματικού Αγρινιώτη καλλιτέχνη.

Ο Έλληνας μουσικός, τραγουδοποιός, συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας να σημειωθεί, ότι έχει γράψει και τη μουσική για τις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, ακόμη και τη μουσική Γαλλικής ταινίας που βραβεύτηκε στο πρόσφατο φεστιβάλ των Κανών!

Έπαιξε ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και τραγούδησε στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά δικά του, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών ξεσηκώνοντας το κοινό σε μία απολαυστική παράσταση…

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Οπλισμένος πάντα με το χαμόγελο, την ευγένεια αλλά και την μουσική του, διαθέτει την ικανότητα να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό.

Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που αφηγείται μέσα, και ανάμεσα στα τραγούδια του…

Πριν το Αίγιο είχαν προηγηθεί τρεις ακόμη συναυλίες sold out με τελευταία στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ενώ ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, χώρος που θα τον φιλοξενήσει για πρώτη φορά, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr