background img
banner
banner

Γέμισε χρώματα και αρώματα ο κήπος του Πολιτιστικού Κέντρου | ΦΩΤΟ

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου, για τα Οινοξένεια, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”, με την εναρκτήρια εκδήλωση να συγκεντρώνει πολύ κόσμο που είχε την ευκαιρία από τις κερκίδες του θεάτρου “Γ. Παππάς”, να ακούσει την Σαββίνα Γιαννάτου και τους Primavera en Salonico.

Από τις 8 το απόγευμα, στον κήπο του Κέντρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από τα οινοποιεία της Αιγιάλειας με το σκηνικό να θυμίζει δεξίωση υψηλών απαιτήσεων.

Το παρών στην πρώτη των “Οινοξενείων”, έδωσαν μεταξύ άλλων η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παπαθεοδώρου,  ο εκπρόσωπος της Υπουργού Τουρισμού Πέτρος Δαδιώτης, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Γ.Γ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας και ο αντιπρόεδρος Αρίστος Τηλιγάδης, οι Αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη, Δημήτρης Φιλιππάτος, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Χριστόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του ΔΣ Αιγιάλειας Δημήτρης Μπούνιας, οι πρώην βουλευτές Θανάσης Νταβλούρος και Θανάσης Παπαδόπουλος, ο τ. Πρύτανης του Παν. Πατρών Παναγιώτης Γκούμας, από την αντιπολίτευση του Δήμου ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, η Αναστασία Πετρίδη από το “Ποτάμι” και η Γεωργία Ντάτσικα από τη ΝΔ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιάλειας Γιώργος Ντίνος, Δημήτρης Καλαμίδας, Φάνης Σταυρόπουλος, Στράτος Βαρδάκης και βέβαια η Διαμάντω Βασιλακοπούλου που είναι και αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ.

Επί ποδός ήταν από την πρώτη στιγμή το μέλος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Παπαγεωργίου, που για άλλη μία φορά διαχειρίστηκε με επιτυχία τους επίσημους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, αφού επαίνεσε για άλλη μία φορά τους συνεργάτες στην ομιλία της, ανέδειξε με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις δυνατότητες που δίνουν τα “Οινοξένεια” στην Αιγιάλεια, προκειμένου να γίνει προορισμός και κάλεσε όλους να στηρίξουν τις εκδηλώσεις που διαρκούν μέχρι τις 27 Αυγούστου με τη συμμετοχή τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr