background img
banner
banner

Στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017

ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας κάνει γνωστό προς τα μέλη του ότι μετά από την πολύ επιτυχημένη έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά με τη σύμπραξη όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου το 2016 στην Αρκαδία, φέτος διοργανώνεται η δεύτερη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ, η οποία θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο 8.500 τμ στο κτίριο Φραγκίστα, στο Άργος.

Η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2016 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες και 260 εκθέτες έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην πρώτη έκθεση της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 400 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ είκοσι ενός εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από την Αυστρία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία κ.α. με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου. Οι παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξένησε η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2016 τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου που τις παρακολούθησε. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ήταν χορηγοί επικοινωνίας μετέδιδαν συνεχώς ότι γινόταν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Από την πρώτη μέρα η έκθεση ήταν live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια, social media και στο website της Έκθεσης.

Ενδεικτικά οι τομείς της έκθεσης και φέτος θα είναι η γεωργία, τα τρόφιμα -ποτά ο οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός, το αυτοκίνητο –ποδήλατο-μοτοσυκλέτα, η ενέργεια, τα ΜΜΕ.
Πρόκειται για μία έκθεση διεθνούς επιπέδου με χαμηλό κόστος η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και ξένων επισκεπτών και αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και επισκεψιμότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις για τις οποίες πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη επισυναπτόμενη φόρμα.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στηρίζει την εν λόγω έκθεση με στόχο την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τής Πελοποννήσου και καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Νόρα Νικολοπούλου στο τηλ. 2610277779 εσωτ. 11.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr