background img
banner
banner

Festival σκληρής μουσικής

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Το MONOMETAL Open-Air Festival είναι ένα ανιδιοτελές φεστιβάλ, γεγονός-αποτέλεσμα θετικής ενέργειας, διάθεσης και δραστηριοποίησης για μουσική. Αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου, πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Αίγιο, festival σκληρής μουσικής με συγκροτήματα από Αθήνα, Καλαμάτα και Αίγιο. Το festival θα πραγματοποιηθεί σε Κτήμα, 500 μέτρα μετά τις εργατικές κατοικίες προς τα Διγελιώτικα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7.00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00μ.μ.

Σκοπός του festival είναι να εδραιωθεί και χρόνο με το χρόνο να μεγαλώνει, ενώνοντας μουσικούς από κάθε μέρος της Ελλάδας και όχι μόνο. Συμμετέχουν: KARMA VIOLENS (Αθήνα), MAPLERUN (Αθήνα), PULSE R (Αθήνα), OYD (Καλαμάτα), NO RECEPTION (Αίγιο), ΕΠΕΜΒΑΣΗ (Αίγιο).

Οι No reception Alternative Rock συστήθηκαν ως ΑΜΟΚ (Above My Old Kingdom) πριν πέντε χρόνια, κυκλοφορώντας 5 video track στο διαδίκτυο. Τρία χρόνια αργότερα, με την προσθήκη πλήκτρων, μετεξελίχθηκαν σε “No reception”, φτάνοντας στο σημερα όπου και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “what happened here?”. Τα μέλη της μπάντας: Vocals/Guitar: Αποστόλης Ψηλός, Bass guitar :Κλέων Ζησιμόπουλος, Lead guitar: Ανδρέας Προύντζος, Piano/keys:Τάσος Ρόζος, Drums and percussion: Νίκος Δροσόπουλος.

Οι ΕΠΕΜΒΑΣΗ δημιουργηθήκαν την άνοιξη του 2016 από τους Κώστα Καρβέλα – guitar/vocals, Στέφανο Γρηγοριάδη – bass και Άκη Κυριακόπουλο- drums πρώην μέλη των Fahrenheit.
Το όνομα του group προέκυψε από τη συστολή της αλήθειας και παρακμή των ιδεών γύρω μας. Έτσι με τη μουσική τους ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ στο κατεστημένο αυτί και στο συντηρητικό πνεύμα των ημερών. Επηρεασμένοι από rock’n roll, punk, blues ακούσματα χτίζουν τις ιδέες τους στο δικό τους-stone mountain-studio, τις οποίες και θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr