background img
banner
banner

Με την ταινία «Il Mostro” ρίχνει αυλαία το «Θairος Film Festival»

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΩΝ

Η αυλαία του «Θairος Film Festival» πέφτει για φέτος το καλοκαίρι, με την τέταρτη και τελευταία προβολή, της ξεκαρδιστικής κωμωδίας “Il Mostro (Το Τέρας)” του 1994 με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, στην παραλία των Διγελιωτίκων, την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Υπόθεση: Ο Λόρις, ένας ονειροπόλος εργένης, πέφτει θύμα παρεξηγήσεως και ταυτίζεται με έναν παρανοϊκό δολοφόνο που τρομοκρατεί τη Ρώμη.

Όλα αυτά φαίνονται ύποπτα στην αστυνομία και σε έναν ψυχαναλυτή και έτσι είναι σίγουροι πως εντόπισαν τον επικίνδυνο βιαστή και μανιακό δολοφόνο που κυνηγούν! Έτσι βάζουν δόλωμα μια γυναίκα αστυνομικό για να μπορέσουν να τον συλλάβουν. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να τον προκαλέσει ερωτικά καθώς και οι αντιδράσεις του, δημιουργούν ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Διγελιωτίκων και ώρα 21:30 με ελεύθερη είσοδο για όλους. Μετά το τέλος της ταινίας, θα ακολουθήσει beach party από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Το «Θairος Film Festival» έρχεται για να προσφέρει μια ειδυλλιακή εμπειρία θερινού κινηματογράφου μετατρέποντας χώρους της περιοχής μας σε υπαίθριες αίθουσες προβολών και πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr