background img
banner
banner

Στο Αίγιο η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με την κουζίνα»! | ΦΩΤΟ

ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Στην Αιγιάλεια είχε… στρατοπεδεύσει το τελευταίο διήμερο, συνεργείο τής τηλεοπτικής εκπομπής «Ταξιδεύοντας με την κουζίνα», με λήψεις από τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής, με συνεντεύξεις και μαγειρέματα, που θα προβληθούν σε ένα επεισόδιο, περίπου στα μέσα Νοεμβρίου. Το «Ταξιδεύοντας με την κουζίνα» προβάλλεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με επιτυχία στις συχνότητες του καναλιού ACTION 24 και στην Πελοπόννησο στα τηλεοπτικά κανάλια SUPER B και ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV.

Αναδεικνύοντας ταξίδια και προορισμούς, παρουσιάζοντας τον πολιτισμό και την ιστορία πόλεων και τοποθεσιών, περνώντας από τα μονοπάτια της παράδοσης στις συνταγές μαγειρικής που χαρακτηρίζουν κάθε τόπο με τα προϊόντα που παράγει και τις συνήθειες των κατοίκων του και συνθέτοντας προτάσεις για έξοδο, η εκπομπή ξεκινά και φέτος, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό!

Παρουσιαστής, σκηνοθέτης και παραγωγός, είναι ο Βασίλης Αδαμίδης που, μαζί με τους συνεργάτες του, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την περιοχή. ΄΄Η εξόρμησή μας στην Δυτική Ελλάδα, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες από τον Πύργο Ηλείας, το Κατάκολο, το δάσος Στροφυλιάς, τα οποία θα παρουσιάσουμε σε άλλο επεισόδιο. Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε το Αίγιο και καταγράφουμε τις όμορφες εικόνες της πόλης, οι οποίες είναι πολλές! Η εκπομπή μας έχει να κάνει με την προβολή όμορφων σημείων σε κάθε τόπο και γαστριμαργικών προτάσεων με τοπικά χαρακτηριστικά. Έτσι ο πολιτισμός τού κάθε τόπου, κατατίθεται στο πιάτο…΄΄, ανέφερε στο “protionline.gr” ο κ. Αδαμίδης.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή ήρθε στο Αίγιο κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Αιγιάλειας (με τον πρόεδρό της Στράτο Βαρδάκη να ξεναγεί τους συντελεστές), και του μέλους του Συλλόγου Γιώργου Τυράννη, ο οποίος είναι και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου. Οι πρώτες λήψεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, στα Υψηλά Αλώνια, εκεί όπου χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ενώ μίλησε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Χρήστος Κιλιάς.

Το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, το «ραντεβού» ήταν στον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου. Η υπαίθρια κουζίνα στήθηκε από νωρίς πλάι στη θάλασσα και ο σεφ Γιώργος Τυράννης μαγείρεψε για τους τηλεθεατές ψάρι (σκλεπού στιφάδο και μπουργέτο). Την ίδια στιγμή, το drone κατέγραφε εναέριες λήψεις με τις πανέμορφες εικόνες του Αιγίου! Λήψεις έγιναν ακόμη στην Παναγία Τρυπητή, ενώ το απόγευμα ο κ. Βαρδάκης παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την περιοχή.

Επίσης, συνόδευσε τους συντελεστές της εκπομπής στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών, εκεί όπου ο Ηγούμενος π. Καλλίνικος Πουλής, τους υποδέχθηκε με (τι άλλο;) την γευστικότατη ροδοζάχαρη, μιλώντας για την Μονή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr