background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. και αποφάσεις κατά την Γενική Συνέλευση

ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Με ικανοποιητική συμμετοχή και σε μία ομαλή και με διαφανείς διαδικασίες, ψηφοφορία, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στον Περιβαλλοντικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος». Από τις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα απέναντι από τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο, επανεξελέγησαν τέσσερα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., ενώ εξελέγησαν και τρία νέα.

Συγκεκριμένα, στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, εκλέγονται για την επόμενη διετία, οι εξής: Νίκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταθόπουλος, Μάγδα Μητροπούλου, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Κώστας Χριστόπουλος, Γιώργος Αλεξόπουλος και Δημήτρης Λινάρδος. Από αυτούς, οι Κώστας Σταθόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Λινάρδος δεν είχαν εκλεγεί στην προηγούμενη διοίκηση, γνωρίζουν ωστόσο τα θέματα του Συλλόγου. Επίσης, ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, εκλέγεται από το 2007 στον Σύλλογο «Άγιος Νικόλαος» έχοντας ταυτίσει την δράση του με αυτόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλογές διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, εκεί όπου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση με τις προτάσεις των πολυάριθμων μελών που παραβρέθηκαν, ενώ ελήφθησαν και κάποιες αποφάσεις για την δράση τού Συλλόγου για την ευρύτερη περιοχή της παραλίας Αλυκής. Μεταξύ αυτών, και η απόφαση για μείωση του κόστους εγγραφής στον Σύλλογο, ούτως ώστε να είναι εφικτό σε όσους ενδιαφέρονται από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή και οι οποίοι μεριμνούν για την Αλυκή, να γίνουν μέλη του.

Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα, θα πραγματοποιηθεί στην πρώτη συνεδρίασή του, εντός επταημέρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr