background img
banner
banner

Διαμόρφωση του προαυλίου στο Νηπιαγωγείο Καμαρών

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σημαντική παρέμβαση που άλλαξε την εικόνα και βελτίωσε τις συνθήκες στο προαύλιο, πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο Καμαρών. Μάλιστα, το αποτέλεσμα ικανοποίησε χθες, πρώτη μέρα, τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου Τούλας Σταυροπούλου, ΄΄διαμορφώθηκε ένα μέρος του προαύλιου χώρου του Νηπιαγωγείου μας και έγινε τοποθέτηση αντικραδασμικού, ελαστομερούς δαπέδου για την ασφάλεια των παιδιών και για τη δυνατότητα περισσότερου χώρου για ελεύθερο και οργανωμένο παιχνίδι σε κατάλληλο έδαφος. Η υλοποίηση του έργου αυτού πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις που εξέφραζαν την κοινή επιθυμία γονέων και διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και ζητήθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καμαρών, κ. Περλέγκα Παναγιώτη, να εξετασθεί το ενδεχόμενο κατασκευής αυτού του δαπέδου. Κατόπιν ενεργειών του προέδρου και εμού προσωπικά, ως προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, και με την έγκριση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας, η εταιρεία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., που δραστηριοποιείται στη περιοχή μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και με μεγάλη ευαισθησία πραγματοποίησε το έργο αυτό, που ήταν τόσο αναγκαίο για το Νηπιαγωγείο μας΄΄.

Επίσης, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου δεν παραλείπει να εκφράσει ευχαριστίες προς την εταιρεία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. για την πολύτιμη προσφορά της στο Νηπιαγωγείο, τονίζοντας: ΄΄Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Νηπιαγωγείου μας για τη καλύτερη λειτουργία του!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr