background img
banner
banner

Χαρμόσυνα νέα για τον Αλεξάντερ Πέιν…

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ – ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΙΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ!

Στην μία επιτυχία μετά την άλλη προχωρά ο καταγόμενος από το Αίγιο, βραβευμένος με Όσκαρ, Ελληνοαμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν. Μετά την ταινία «Downsizing» που προκάλεσε αίσθηση στη Βενετία, ήρθε μια άλλη τεράστια επιτυχία αυτή τη φορά στην προσωπική του ζωή. Το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, η Αιγιώτισσα σύζυγός του Μαρία Κόντου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να γεννηθεί το κοριτσάκι τους στην Ελλάδα και για την ακρίβεια στην Πάτρα, δεδομένου ότι από το καλοκαίρι η Μαρία Κόντου διαμένει στην γενέτειρά της, το Αίγιο, με τον Αλεξάντερ Πέιν να βρίσκεται μεταξύ Αμερικής, Ιταλίας το τελευταίο διάστημα και Αιγίου! Φρόντισαν πάντως, οι δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι ελάχιστες, δεδομένου ότι δεν επιθυμούν τα φώτα της δημοσιότητας, ιδίως σε αυτές τις τόσο προσωπικές στιγμές της ζωής τους.

Η Μαρία Κόντου γέννησε το πρωί της Δευτέρας στο Μαιευτήριο «ΗΩ» στην Πάτρα ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι, βάρους τριών κιλών, με τον Αιγιώτη μαιευτήρα -γυναικολόγο Αντώνη Ανδριώτη να φέρει εις πέρας με επιτυχία τον τοκετό και τον πατέρα να είναι παρών σε κάθε στιγμή… Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας διαρκώς στο πλευρό τους τον 56χρονο πατέρα που, αναμφισβήτητα, κέρδισε το μεγαλύτερο «βραβείο» της ζωής του!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr