background img
banner
banner

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για εργαζόμενους στους δήμους

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στις περιφερειακές ενότητες της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας θα διοργανωθεί ένα μονοήμερο και ένα διήμερο σεμινάριο.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, προσπαθώντας να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να ανταπεξέλθουν στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό θεσμικό πλαίσιο που καλούνται να εφαρμόσουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποφάσισε την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Ειδικότερα, αποφάσισε την διοργάνωση σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία), δύο σεμιναρίων:

  • Ενός μονοήμερου, το οποίο θα απευθύνεται στους υπαλλήλους με αρμοδιότητες σχετικές με την διεκπεραίωση και διαχείριση διαδικασιών σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων για Προμήθειες και Γενικές Υπηρεσίες, με τίτλο: «Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις Προμηθειών ή Υπηρεσιών μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)». Διάρκεια: 8 ώρες.
  • Ακόμη, ενός διήμερου, το οποίο θα απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη με αρμοδιότητες σχετικές με την διεκπεραίωση και διαχείριση διαδικασιών σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και λοιπών Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών, με τίτλο: «Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις Εργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)». Διάρκεια:15 ώρες.

Κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθησή τους

Η πρώτη διοργάνωση που θα αφορά την Π.Ε. Αχαΐας, θα ξεκινήσει στην Πάτρα, και θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του πρώην Κτιρίου ΕΛΚΕΠΑ, επί της Ακτής Δυμαίων και Δημ. Υψηλάντου. Το μονοήμερο Σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Το διήμερο Σεμινάριο, θα υλοποιηθεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Ώρα Έναρξης: 9.00π.μ.
Όπως τονίζεται, επειδή το αντικείμενο των Σεμιναρίων αφορά την εφαρμογή του πιο νευραλγικού τομέα στην λειτουργία των ΟΤΑ (των προμηθειών, των Συμβάσεων, των Τεχνικών Έργων κ.λπ.), που συνδέεται άμεσα με την αναπτυξιακή διαδικασία σε κάθε περιοχή, η παρακολούθησή τους κρίνεται απόλυτα απαραίτητη από τα στελέχη των Δήμων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr