background img
banner
banner

Προγραμματισμός δράσης και εγγραφές

ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σε φάση προγραμματισμού της νέας χορευτικής χρονιάς 2017-18 βρίσκεται ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, που τον Ιανουάριο συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και σημαντικής προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα. Μάλιστα, στα 40 αυτά χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 45 ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού και εκατοντάδες σε πόλεις της Ελλάδας, ενώ ο Όμιλος συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτος!

Έτσι, οι εγγραφές αρχίζουν την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 του μήνα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Τα περισσότερα τμήματα έχουν μάθημα την ίδια ημέρα και ώρα. Στα νέα τμήματα το πρώτο έτος Α΄ Δημοτικού θα έχει την Δευτέρα 7 – 9μ.μ., οι Αρχάριοι Β΄- Γ΄- Δ΄- Ε΄ Δημοτικού την Πέμπτη 7 – 9μ.μ. Στ΄ Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου, ανάλογα με τις γνώσεις τους εντάσσονται σε διάφορα τμήματα. Ενήλικες Αρχάριοι την Πέμπτη 9 – 10.30μ.μ. Τέλος το περυσινό 6ο έτος της Πέμπτης περνά στους μεγάλους της Παρασκευής.

Διδάσκουν Κιλιάς Χρήστος, Βαγενά Χρύσα, Κωνσταντινίδου Αθηνά, Κατσίβελος Γιώργος. Φυσικά σε συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθυντού και των Γυμναστών, θα υπάρξει προγραμματισμός εκδηλώσεων για το 2018, χρόνο που συμπληρώθηκαν τα 40 χρόνια και θα ανακοινωθούν οι εκδηλώσεις αυτές, στις κοπές πίτας τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr