background img
banner
banner

Εντυπωσίασε στο Συνεβρό ο Χορευτικός

ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 1o FESTIVAL ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΟΑΣΗ»

«Είστε καταπληκτικοί», έλεγαν ενθουσιασμένοι όσοι παρακολούθησαν (και ήταν πάρα πολλοί) την παράσταση των νεαρών χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που μαζί με άλλα έξι συγκροτήματα πήραν μέρος στο 1ο Festival του θεματικού πάρκου «Όαση» στο Συνεβρό.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στον θαυμάσιο αυτό χώρο του θεματικού πάρκου, επτά συνολικά χορευτικά, τιμώντας την ελληνική παράδοση, έδωσαν με την σειρά παράσταση, παρουσιάζοντας χορούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Αρμενίων (ο ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Αρμένιος) που χειροκροτήθηκε θερμά, παρουσιάζοντας χορούς της Αρμενίας.

Όμως την παράσταση έκλεψε ο Χορευτικός όμιλος Αιγίου, τον οποίο συνεχάρησαν όχι μόνον οι θεατές, αλλά και όλα τα άλλα Σωματεία για το πάθος των χορευτών του, την λεβεντιά, τον συγχρονισμό, το χαμόγελό τους. Ήταν πράγματι στην μικρή σχετικά πίστα, εντυπωσιακοί. Παρουσίασαν χορούς Θεσσαλίας και Αιτωλοακαρνανίας. Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους χορευτές και τους συνοδούς τους, αλλά και εξαιρετικό δείπνο. Το Πάρκο θα κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ανοίξει ξανά τα Χριστούγεννα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr