background img
banner
banner

Έναρξη νέας καλλιτεχνικής περιόδου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΟΥ 1933

Την νέα καλλιτεχνική περίοδο ξεκινά η Χορωδία Αιγίου 1933, με πάντα υψηλούς στόχους, συνεργασίες με μεγάλους Έλληνες συνθέτες, με καταξιωμένα χορωδιακά και ορχηστρικά σύνολα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και προσκλήσεις από το εξωτερικό. Επίσης, το λυρικό τμήμα θα συνεχίσει την δραστηριότητά του με το μουσικό θέατρο. Προσκαλεί λοιπόν όλους όσους ενδιαφέρονται για το χορωδιακό τραγούδι να έρθουν και να γίνουν μέλη της χορωδίας!

Διαθέτει τα εξής τμήματα: Μικτή Χορωδία, Ανδρικό χορωδιακό σύνολο, Μικτό Χορωδιακό σχήμα για εξειδικευμένες μουσικές εμφανίσεις, Λυρικό τμήμα που συμπεριλαμβάνει και τους Σολίστ.

΄Θα ήταν χαρά μας να έρθετε στο χώρο μας και να συζητήσετε με το Μαέστρο μας κ. Λ.Χαραλαμπόπουλο, ενώ αυτός ύστερα από την ακρόασή σας μπορεί να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για τις φωνητικές σας δυνατότητες και παράλληλα να σας βοηθήσει να ενταχθείτε ομαλά σε ένα από τα χορωδιακά σύνολα της χορωδία μας. Οι ακροάσεις αυτές γίνονται στο κτήριο της Φιλαρμονικής Αιγίου κάθε Δευτέρα στις 18.45 και κάθε Τετάρτη στις 18.45΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Σας περιμένουμε να έρθετε και να γίνετε όλοι εσείς κοινωνοί του πολιτιστικού αγαθού που παράγεται στην πόλη μας από τη Χορωδία Αιγίου 1933΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr