background img
banner
banner

Μία σημαντική προσωπικότητα επισκέπτεται την Αιγιάλεια!

Ο MARC D’ ENTREMONT ΘΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τον Αμερικανό δημοσιογράφο Marc d‘ Entremont, μέλος του Δ.Σ. του IFWTWA (International Food, Wine and Τravel Writers Association), ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Ένωσης ταξιδιωτών συντακτών για τον οινοτουρισμό και την γαστρονομία, φιλοξενεί στο Αίγιο, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, που όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά εντείνει την δράση και τις προσπάθειές της για την ανάδειξη της περιοχής.

Ο… φίλος της Ελλάδας Marc d‘ Entremont, που πριν από ένα μήνα τιμήθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την προσφορά του στην τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια, αποδέχθηκε την πρόταση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και θα βρεθεί στην Αιγιάλεια το επόμενο διήμερο, συλλέγοντας γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες από την περιοχή! Για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντική είναι η επίσκεψή του στην Αιγιάλεια, αρκεί να γνωρίζει το γεγονός ότι από τα δύο προηγούμενα ταξίδια του στην Βόρεια Ελλάδα, έγραψε 33 διαφορετικά άρθρα ταξιδιωτικών εντυπώσεων σε 5 διαφορετικά blogs και έντυπα τουριστικού περιεχομένου.

Ο προσκεκλημένος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. αναμένεται να καταφθάσει απόψε (Τετάρτη) το βράδυ και οι άνθρωποι του δήμου πρόκειται να τον ξεναγήσουν στην περιοχή, ενώ στο πρόγραμμα του διημέρου θα περιληφθούν και κάποια μαγειρέματα ώστε να λάβει γνώση από πρώτο χέρι για την τοπική κουζίνα αλλά και τους εκλεκτούς οίνους της Αιγιάλειας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr